Det är så mycket just nu!

galet galet! det är så sjukt mycket som ja vill skriva just nu. saker som borde komma ut och saker som inte ska komma ut. Jag orkar inte berätta om igår mer än att det var sjukt kul att vara med caroline igen eftersom hon vart borta hela lovet. Vi drog på fest hos nån random vid björknäs,Blev på hoppad inatt vid ungefär halv fyra av en caroline som var tvungen att berätta att sam hade dansad i köket med strumporna på! haha knas

Jag vaknade tår-ögd i morse av att jag drömt att jag hälade på min mamma hemma i vår "gammla" lägenhet.
huset var tomt, eftersom " jag inte hälsat på henne på länge" Jag låg brevid henne i sängen och hon höll mig i handen medans hon berättade vad hon hade gjort under dag. hon hade vart ute och gått och prata trams eftersom hon var fövirrad och sjuk. jag sa att det var lungt och det var inget fel att prata trams eftersom hon var sjuk. hon stängde ögonen och somnade vid min sida. jag sa att jag älskade henne.

det börjar bli ganska jobbigt nu, att vara i från henne. man börjar sakna allt. det är så svårt att få in i skallen att man aldrig, verkligen ALDRIG mer kommer få träffa en person man älskar så mycket. det gör ont..




Kommentarer
Postat av: Johanna Lindblad

sötnos då!<3 finns alltid här för dig, jag älskar dig josefin andersson<3<3<33<33

2009-11-02 @ 20:21:56
Postat av: Anonym

<3

2009-11-02 @ 21:45:33
Postat av: Amanda

<3

2009-11-02 @ 23:38:19
URL: http://dasilvaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0