-


Killen som tog mig med häppnad, han som fick mig att veta hur det känns att vara kär, kär på riktigt för första och säkert sista gången... Det var med dig jag kunne släppa los och vara mig själv. jag gjorde allt för att ha kvar dig, allt för att du skulle vara min, jag gjorde allt ja kunnde för dig, hoppas du förstod hur mycket jag gillade dig! men tydligen räkte inte det...kärleken är ett svårt ämne och det är inte lätt att hitta någon som är perfekt för en, det är inte många som man älskar i livet.
åå jag saknar dig!

Yeyeeee

Oj oj oj det var länge sen jag skrev! det har hänt ganska mycket dom två senaste veckorna...Hela föra veckan kommer jag faktiskt inte ihåg nått ifrån :P  förutom på fredag då jag, Johanna och Ida packade väskorna och drog ut till Runmarö! när vi kom tog vi på oss massa roliga kläder och ställde oss framför kamran i typ två timmar! kvällen kom, vid halv tio tiden efter vi suttit och förat tog vi cycklarna ner till krogen och satt oss, kvällen drog över med sociala människor och mycket prat. vi tog med oss dom flesta och drog till huset brevid där Anna var, det blev efter fest i ungefär två timmar innan hennes pappa kom och slängde ut alla. Vi tre och några drog vidare hem till Danni på andra sidan ön..skoja inte det var den jobbigaste cyckel-turen jag har vart med om!!! vi satt och krökade och hade trevligt och klockan flög iväg. vid ungefär kvart över sex bestämde vi oss för att dra hem, vi var hemma vid halv sju och kom i säng vid kvart i. På lördag hade jag gärna velat sova längre men var tvungen att gå upp vid halv elva efter som vi skulle iväg och kolla på  fotbolls cupen. Vi slog oss ner på gräset och kollade på fotboll halva dagen. Ida åkte iväg och hämtade Therese( min brors tjej) som skulle vara en överaskning till Pontus men jag råkade visst kläma ut mig att hon skulle komma...På eftermiddagen drog vi till Björne där ett gäng var, senare drog vi alla ner till krogen. den kvällen hände typ inget! På söndag var vi helt slut! Jag körde ner Ida till båten vid typ två och fick sedan gå hem med den en kilometer eftersom den vägrade att funka...På kvällen drog några hem till vår stuga och chillade, jag deckade totalt, var as trött och ont i kroppen! På morgonen när jag vaknade märkte jag att alla hade sovit över och nu orkar jag inte skriva mer och ni orkar inte läsa mer! kan ta det kort.
Vi åkte hem och jag blev sjuk i tre dagar och imorgon är det party hos Kajsa, bye bye

LOL

Nu är jag hemma hemma hemma! och det är sjukt skönt!  jag kom hem i fredags och då drog jag till johanna på kvällen och hade lite party party,

nu sitter jag hemma hos olivia och ska snart bege mig till bussen,
HA DET!

Pippi är en vis kvinna!

Pippi på dem sju haven. i dena konvesation möter vi Pippi och Tommy som ska skicka iväg en flask post.

Tommy: Vad ska jag skriva?

Pippi: Utan snus i två dagar försmektar vi på dena ö.

Tommy: så kan jag ju inte skriva, det är ju inte sant! inte kan jag skriva utan snus.

Pippi: inte det? har du nått snus?

Tommy: ne,

Pippi: har Anika nått snus?

Tommy: ne det förstås.

Pippi: Har jag nått snus?

Tommy: ne det kan hända.

Tommy: vi använder inte snus.

Pippi: det är de jag säger! du ska skriva utan snus i två dagar...

Tommy: men om vi skriver så, så tror folk att vi använder snus.

Pippi: hörru Tommy kan du svara mig på en sak? vilka människor är det som inte använder snus, dem som använder snus eller dem som inte använder snus?

Tommy: dem som inte använder snus förståss!

Pippi: vad bråkar du för då? skriv som jag säger, utan snus i två dagar försmektar vi på dena öö!

hemma om en vecka igen....

Befinner mig hos min farmor nu, jag ska vara här på Djurö en vecka med Johanna efter som min Pappa åker till fucking dalarna imorgon...(suck) jag och johanna ska roa oss med att bada och sola och kolla barn filmer varje dag, kanske träffa D nån dag om han åker ut till sitt land på djurö.

bye bye

Inga ord förklara hur mycket jag saknar dig

I miss u
"När min mamma dog  i cancer var det som att golvet under mig rasade sönder och jag föll ner i ett svart hål och jag hittar inte tillbaka! Det kanske är meningen att du ska gå vidare?"

Losing you

Ey!
Nu sitter jag och Caroline på tåget påväg hem till stockholm, det är cirka en timme kvar.vi började åka vid ungefär halv sex, så vi har suttit på tåget väldigt länge nu! inatt sover jag hos Caroline och åker hem imorgon vid elva tiden, och halv tre åker jag ut till Djurö till farmor som sakt....
Det har vart sjukt kul i Skåne dom här två veckorna, skönt att komma bort från allt och alla ett tag!

Åker från Skåne imorgon,

HeyHEYheyheyhEEY
Nu sitter jag ocg Caroline och kvälls myser famför Tv. Imorgon beger vi oss hem till Stockholm. På söndag åker jag med Johanna ut till djurö till min farmor, vi stannar där till på tisdag.

I förr går åkte vi en tur till Båtstad, det var jätte vackert där! såg ut som man var utomlands. vi låg på stranden och solade, åt pizza och kollade i affärer.
HA DET! bye bye

Btw, jag och lettan i Väla!

Måns Zelmerlöw - Hope and Glory Acoustic

tjooo
sämre väder idag, ingen sol och molning så vi har bara kollat på tv!
vi är ganska slutkorda så ikväll ska vi hyra nån bra film och äta massa godis.
På torsdag åker jag hem och blir skickad till min farmor ute på djurö med johanna i fyra dagar!
det har vart sjukt skön vecka med mycket sol och bad och bara vara borta från allt och alla, men jag börjar sakna alla där hemma! 
 
HA DET!


Solsolsolsolsolsol

HeY hEEy

Nu har vi vart i skåne i fyra dagar,  har ni fint väder? det har vi! vi har solat och badat! ikväll ska vi äta middag tillsammans med carolines kusin Philip och hans mamma, sen dra ner till stranden och chilla.
jag vet inte hur länge vi blir kvar här, hör av mig nån dag! BYEBYEBYE

RSS 2.0