Kärlek

Du gör min dag, jag mår så bra av dig! <3

Rip lukas

Nu känns allt bajs. Lukas är uppe i himlen och det är redan så tomt hemma, man tänker på det hela tiden att han ska komma fram och störa en...jag kommer dö när micke är borta i fem dagar!!! saknar honom redan och mår dåligt av tanken att han ska vara bort men men...Men en bra sak är att det är lov imorgon, ja är bra i skolan och jag och Kajsa ska äta taco hos mig imorgon!


aa

tja tja, ska snart dra till bussen. Ska bara fixa lite, idag ska jag träffa Micke och det är sista gången innan han åker till skåne och blir borta fem dagar!!:( kommer typ dö av längtan.
Bilder från nu, kepsen på idag


tomt

Jag är helt tom, jag kan inte förstå! jag orkar inte att när allt är så jävla bra så ska det hända något dåligt. jag orkar inte skriva nu eftersom det dåliga händer imorgon...RIP

jaa

Sitter och kollar på tv, blev inget färga håret idag eftersom Emelie ligger hemma och är sjuk.
Jag ska snart gå upp och plugga lite sen blir det träning.

-

KÄRLEK:
Är du kär just nu? jaa:) 
Har du någon kille just nu? jaapp
Har du dumpat någon? nej det har jag inte
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? verkligen inte.
Vem kramade du senast? Micke :) 
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? haha nej det skulle ja inte påstå

VÄNNER:
Du brukar vara med? mina vänner ? 
Vem/vilka var du med sist? hmm jag var med micke senast. 
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? absolut, utseendet spelar ingen roll.
Är det okej att ha kill-kompisar? haha jaa det har nog alla
Har du pussat någon av dina kompisar? ja 
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? haha nej 
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? nej inte vad jag kommer på, man tappar ju kontakten med med många men man vet att dom alltid finns för en.

DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden? jaaa, jag har ju mina stunder.
När grät du senast? oj det var ett tag sen
Du har gråtit över en kille? jaa
Vem bråkade du senast med? kommer inte ihåg. gillar inte att bråka.

-

kom precis till skolan, försov mig en timme. nu har jag svenska 30 m till sen har vi so med peter ;)

hi

Kom precis hem från min Micke:) sitter med en varm kopp te. jag och micke kollade på innebandy match på tv, Aik-täby. Aik vann såklart med typ 9-4. vi hade ifall jätte mysigt och jag har saknat honom!
Jag ska snart hoppa ner i sängen och sova, imorgon är det tisdag och det är en ganska lång skoldag. efter skolan ska jag träffa emelie och vi ska färga mitt hår. ja funderar på lite ljusare eller mer rödbrunt som sagt. får se ;)
pusss

hööö

Sitter och inte gör så mycket, kollar lite på tv som jag gjort sen tolv! Jag vet inte när ja ska träffa Micke och om ja ska bror på vad klockan blir. imorgon ska jag färga håret, ska bli lite mer rödbrunt eller bara utväxten.

tjatja, sitter i skolan och har precis haft bild. Ska snart gå till matte lektionen, ja tycker det är sjukt jobbigt och ha matte så här tidigt på en måndag morgon! jag är sjukt trött eftersom ja kom i sängen sent igår efter jobbet, fyfan vad dåligt det gick för mig igår. vill inte prata om det! Idag slutar vi elva och det är skönt, ja ska bara hemma och chilla kanske plugga lite no och sen vid typ tre ska jag träffa Micke:D har saknat honom

jobba idag

Jag sitter och lyssnar på till taggande musik. ska snart klä på mig det sista och sen dra till Skogsbo och möta Madde. vi ska åka och jobba. är lite seg och lite otaggad men hoppas på det bästa. Imorgon är det måndag, dags för sista skolveckan innan påsklovet, ska bli grymt skönt! plus att ja slutar elva imorgon. funderar på att åka till stan och köpa en jacka annars ska ja bara hemma och sova.
Bild från i sommras, i skåne

-

Igår när jag kom till Caroline visade det sig att det skulle vara fest där. det kom nice folk och vi hade sjukt kul på dansgolvet hela kvällen! vid halv ett tiden tog jag bussen hem till min Micke där jag spenderade natten, det var mys.
Jag och Micke vaknade vid ungefär tolv, chillade en stund i sängen framför tv innan det var dags att röra sig hemåt.
jag var hemma vid halv två då jag hoppade in i duschen, gjorde mig i ordning och mötte upp natta vid skogsbo. vi åkte till Hemmestahallen för att kolla Värmdö-p94 match. efter matchen drog jag hem fixade mig lite g bussen till ektorp där jag mötte upp Kajsa,Louise,Caroline,Caroline,Felix och Julia. vi drog vidare hem till Lovisa som bjöd på party. kvällen har var nice förutom att det kom för mycket folk och det kaosade eftersom allt folk i världen inte är mogna eller har respekt och förstör. så vid kanske halv tolv tiden så slängde vi ut alla. nu sitter jag hemma, dricker lite te och ska snart stänga av datorn och krypa ner i sängen och sova. imorgon ska jag jobba, önska mig lycka till!
Bild från i fredags


jag mår så jävla bra!

jag är glad, jag är lycklig! kan det bli bättre?
Idag har jag vart med min micke<3 nu ska jag dra och fixa lite sen drar ja till kajsa och caroline:D thiiiing

Våffeldagen

HEj hej! kom precis hem från min boy<3 vi chillade och sov en stund innan det var dags för mig att åka hem eftersom han skulle iväg med laget typ nu. Jag ska snart äta våfflor och sen dra över till olivia ett tag. idag är mår mitt huvud inte bra och ja känner mig sjuk, är trött på att vara seg och känna mig febrig har gjort det nu i typ två veckor och det suger..nu har jag precis ätit och känner mig ganska tjock, ja är för seg för att orka gå till olivia idag, ja ska snart hoppa in i duschen sen ladda över lite filmer och serier till datorn. puss

Trött

Jag kom precis till skolan, jag "missade" min buss som gick tjugo i åtta så jag tog åtta bussen istället;)
jag håller på och skriver klart min engelska uppsatts eftersom den tydligen var för kort...Idag är det en lång skoldag men är på bra humör idag så lär gå som en dans. efter skolan ska jag hem om det blir fys annars lär jag vara med micke ett tag innan ja ska träffa olivia:)  Igår kväll efter jag ätit så chillade jag galet, satt mest vid datorn och kollade runt. Snackade med Micke i telefon och lite så.
jag ser ut som en trollunge med mitt hår idag.kanske lägger ut en bild sen.



LYCKA

Jag mår så jävla bra just nu! jag har världens bästa kompisar och micke. allt i livet rullar på och inget går fel. jag har fått mitt jävla g i engelska och det fixade ja på två månader. är stolt över mig själv. allt går om man bara vill och försöker! jag ä här helt över spiddad och pirrig av glädje :D:D:D:D:D ta inte den här känslan ifrån mig

GLAD

Just nu sitter jag och väntar på att vattnet i köket ska börja koka! jag ska göra mat för kvällen.
Efter skolan drog jag och mötte johanna i forum, vi åt sushi och snackade i nån timme, efter ett tag i forum drog jag hem och kollade tv tills det var dags att åka till skolan för att ha utvecklingssamtal. Jag är så jävla braaa:D har fixat till allt knas i skolan och det går super för mig:D:D jag tror inte jag kan ha det så mycket bättre i livet just nu:D Senare ska Micke ringa mig:D jag saknar honom massor<3
Bilder från idag


-

Nu sitter jag i skolan och chillar, min matte lektion började för tio m sen men ja orkar verkligen inte röra mig nu. I morse hade vi engelska nationella uppsatts, det gick bra! men var ganska trött och seg i skallen för att ja sovit dåligt inatt. efter skolan ska jag till forum med Johanna:) vi ska snacka och äta lite innan jag har utvecklingssamtal.
Imorgon är det torsdag och då är det en lång skoldag och det kommer bli segt, efter skolan hoppas ja att det blir fys annars bara chilla. Fredag ska jag träffa sötnosen micke sen typ träna och vidare hem till kajsa och äta innan fest ;)
Bild på mig och Louise från skolavslutningen 09

23/3-10 är en bra dag!

Idag efter skolan drog jag hem till Micke :) vi chillade och han soomnade en stund innan jag var tvungen att dra, jag tog bussen till centrum och mötte upp Natta och sen kom Madde :) vi tog bussen till ösbyhallen för vårt lag hade möte idag.efter mötet vare dags för träning, ja känner mig fortfarande lite sjuk så ja tränade inte.

-

Jag gick upp tjugo i tio, gjorde frukost och chillade ett tag innan jag började fixa mig. Jag skulle vara hos tandläkaren vid kvart över elva. det blev ett snabbt besök och han kom fram till att jag skulle ha kvar min tandställning i högst tre månader kvar....Nu sitter jag i skolan på min näst sista lektion och även min första för dagen:) Efter skolan ska jag åka hem till Micke, vi ska nog bara chilla och kolla film! Sen blir det lagmöte. får se om ja ska träna just nu känner jag mig seg i skallen.
Bilder från idag

Yeah

Idag i skolan hade jag tyvärr damp, men gick över sista lektionen då jag började bli riktigt trött och flummig. Brandalarmet gick på två gånger idag efter som vi har några efterblivna 95or i vår skola som leker cool boy. Efter skolan drog jag med Sara och Martina till forum för att bränna lite pengar, blev två tröjor och lite små saker som fick följa med hem. Sara drog på Utvecklingssamtal medans jag och Martina åt på tacobar ;) Imorgon har jag sovmorgon eftersom ja ska till tandläkaren vid elva, så jag orkar/ hinner inte till skolan innan. jag är lite nervös eftersom min tandläkare inte sätt mitt hål i tungan och tror att han kommer bli sur. sen så ska jag försöka beställa tid till att ta bort den. känner att det är dags, har tröttnat totalt och mina tänder är bra! Sen blir det skola och efter den ska jag nog träffa Micke om det blir av och sen träning.
Bilder från dagen

-

i fredags var vi hos eric vid telegramvägen, jag drog dit med Kajsa och några andra. Kvällen var nice och jag hade kul :) Vid ungefär 1-2 drog jag till orminge och mötte upp Micke. vi drog hem till han och sov.
På lördag vaknade vi vid ungefär tolv, vi chillade ett tag i sängen framför tvn innan jag drog hem. när jag kom hem duschade jag och gjorde mat, sen drog jag till hemmestahallen och kollade på vår match mot Värmdö. vi förlorade matchen med 1-3 tror ja:P kommer inte ihåg. Efter matchen drog jag hem och chillade, fixade mig. Min bror körde mig till Caroline där Kajsa också var. Vi drog och mötte upp massa och åkte vidare till Storängen till en snubbe i vår skola. vi var där nån timme innan hans bror kom och dampade och sa att alla skulle dra, vi drog där ifrån och rörde oss vidare till boo hem till Linda!:) vi dansade och hade kul. Vi blev kvar där till tjugo i fyra då vi drog till bussen.
Igår gjorde jag inget speciellt förutom att jag jobbade och det gick super :D jag och madde sålde bra och hade det roligt under runderna :P Idag ska jag försöka stå ut hela dagen i skolan, ja känner mig inte så frisk. efter skolan ska jag nog förbi forum och köpa lite saker ;) sen kanske ja ska träffa Micke:)

-

Jag ska gå till bussen om tjugo m, jag gör inte mycket just nu förutom att fördriva tiden men att dricka cola.
Idag har det var en bra dag, mycket flumm i skolan och fick sluta en timme tidigare eftersom idrotten blev inställd.
Efter skolan drog jag till Nacka och mötte upp Micke, vi tog bussen hem till honom och la oss i sängen och chillade galet. efter några timmar var jag tvungen att dra hem eftersom jag hade träning och han var tvungen att fixa till hans middag;) eftersom han blev arton idag. Jag saknar redan honom!
Bild på kvällens facelook hahaha

-

Idag är det fredag och det är sjukt nice! Jag sitter i skolan och väntar på att min svenska lektion ska börja. Idag ska jag hem till Micke efter skolan, vi ska nog bara chilla och kolla film. Efter det blir det träning och sen vet ja ej, är sugen på att dra ut men får se vad ja gör. Idag så fyller gulle plutten Micke arton, grattis till honom!!!!! :D
bild från idag


-

Nu börjar ja mår bättre, sov några timmar när jag kom hem. men jag är fortfarande seg i skallen men ska dra till plugget imorgon. Jag har precis ätit pizza med min bror:) det var mys. snart ska ja städa lite och sen hoppa in i duschen. btw så fyller Micke arton imorgon :D

sjuk

Kom precis hem, drog från skolan vid lunch eftersom ja har feber och mår inte bra. Idag ska jag bara ligga och chilla, kolla massa filmer och bli frisk :)
Imorgon är det fredag och det är sjukt nice. Efter skolan imorgon ska jag åka hem till Micke, ska bli kul eftersom ja inte träffa honom sen i tisdags..Sen ska jag träna och efter den vet ja ej vad som händer! På lördag blir det säsongens sista match mot Värmdö. ska bli spännande ;)
Bilder från idag

Romme idag

Jag är sjuk trött och har ont i min rumpa,mina ben, armar och så har jag feber. så känner att det inte kan bli bättre:) idag var vi i Romme med skolan, jag gick upp tio över fem efter som det var samling i ektorp vid kvart över sex. det var sjukt nice! har inte åkt bräda på två år typ så det var as roligt :D I början gick det ganska segt för mig och tog ett tag att komma igång innan det gick fint fint ner för backarna.
jag åkte med Sara,Anna och Natcha hela dagen! nu ska ja sova så att ja inte är allt för trött imorgon, får se om ja drar till skolan.

Nationella

yes, nu är jag klar med två delar på nationella engelska. skönt skönt! var ganska svårt men gick endå helt ok.
Ja sitter och har rast, leker lite på msn, vet ej när jag börjar no sen har jag bara en halv lektion innan ja ska möta upp Amanda och dra och fixa en grej. är tror ja har feber idag mår ifall inte toppen ska nog inte träna ikväll, blir nog ligga hemma och ladda upp för romme imorgon.

-allt mellan himmel och jord

Jag ligger i sängen och lyssnar på musik och gör inte alls mycket! Jag har precis kollat klart på en film.
Ikväll har jag vart hos Olivia och ätit middag, sen spelade vi lite kort och snackade :)
Jag funderar på att krypa ner och sova, men känner att ja inte alls är taggad på att sova ensam inatt. men lär bli så att ja får göra de. Imorgon ska jag träffa Amanda efter skolan, hon ska med mig och fixa en grej sen blir det träning. Har börjat få ont i benhinnerna igen, fick blåmärken efter matchen märkte jag...blir galen!
På onsdag ska vi till romme med skolan :D ja är sjukt taggad men får se hur det går med att åka snowboard eftersom ja inte gjort det på typ två år :P hoppas ifall på att komma hem levande och inga skadade ben i kroppen.
Nu är det slut på ord i skallen, ska stänga ner och vara lite social på mobilen med micke.

-

Du får mig att må bra och jag blir glad av dig!
hjärta



Skönt

hej hej
Nu sitter jag i skolan på min första lektion, vi har bild och har precis gått igenom det vi ska på börja.
Idag slutar jag elva och efter skolan ska jag till forum och köpa min jacka:) sen hem och städa och chilla innan konståkningen.
Igår var jag och Micke  tvungna att gå upp åtta eftersom vi skulle iväg och kolla Värmöds match. Efter match drog till centrum och mötte upp Lovisa och Madde, vi åkte till T-centralen där patrik hämtade upp oss och vi åkte och jobbade. Jobbet gick as bra :D
I lördags kväll kom Micke till mig vid åtta tiden, vi chillade och kollade film till tio då vi drog till ösbydalen på Chill krök. det var lite segt där så vi var inte där länge. När vi kom hem till mig la vi oss i sängen och somnade till en film.

Idag fyller min älskling Rebecca 16!!! :D grattis gumman

helgen

hej hej :)
Sitter och chillar, mitt internet har äntligen börjat funka. har vart knas med det hela dan....Jag håller på att kolla på film och väntar på att micke ska komma till  mig, vi får se vad vi hittar på om vi drar till en polare och krökar eller bara ligger hemma och kollar film.
Idag hade vi match mot djurö, vi kämpade på bra men förlorade med 2-3. Imorgon ska ja kolla på värmdö matchen, sen blir det jobba. är inte så taggade men får bli ;D
Igår efter skolan drog jag till mormors jobb och hälsade på, hämtade lite pengar. sen blev det vidare till forum där jag köpte nya inlägg till mina tränings skor. Jag möte även upp micke och vi drog hem till mig och chillade innan min match:) vi möte älvsjö. vi förlorade med 2-3 den matchen var knas och domarna var totalt efterblivna. När matchen var slut drog jag och micke hem till mig och chillade hela kvällen :) vid kvart över tolv drog han hem.

.

Yes, nu sitter man här i skolan med datorn :) det är nice nice. har snart engelska.
Idag ska ja till forum efter skolan och fixa lite saker, sen lär jag möta upp micke eftersom han ska kolla på vår match ikväll;) vi möter älvsjö

<3Innebandy

Så skönt att få komma igång igen och träna!

Inte min dag idag


Idag har det var sjuk segt. Vi har efterblivna människor i min klass som inte lämnat in lappen om datorerna så hoppas på att få dom imorgon. Idag har jag inte haft en bra dag, trött och grinig. Mina byxor var för tajta så har gått runt och haft ont i höftbenen hela dagen..inte så nice!
Min mentor är seriöst cp. jag hatar henne, hatar är ett starkt ord men ja hatar henne! hon är jobbig och störd. Jag är sjuk taggad att få träna idag, jag är inte frisk i halsen och min hosta är kvar men det skiter jag i just nu:D jag har inte tränat ordenkligt på läääänge och imorgon har vi match mot Älvsjö så måste träna idag.

Yeeeaaahhhh

Såååå sjukt nice att alla nior i vår skolaska få datorer! visst det är inte långt kvar på terminen men är sjukt värt det :D vi kommer få dom i veckan och hoppas på imorgon beroende på när alla i klassen lämnar in ett papper. ja tror ja kommer bli foto nörd eftersom den har kamra.
Nu sitter jag på min tredje lektion och chillar, Har bara matte och engelska kvar innan jag slutar. Efter skolan ska micke komma hem till mig (:

lite små sjuk

Första skoldagen idag efter lovet, var riktigt otaggad att gå upp tidigit och dessutom sov jag skit dåligt. Vaknade vid sex och kunnde inte somn om för att jag hade har ont i min lever eller något, och har haft det hela dagen:S min hals och hosta börjar bli värre och ja är verkligen otaggad på att bli sjuk just nu...Jag har inte träna ordenkligt på två-tre veckor pga min behinneinflamation så var as taggad att träna upp mig den här veckan och komma igång till matcherna i helgen men det ser ju inte så ljust ut nu...får damp!
Idag efter skolan drog jag till förum och mötte upp Amanda:) vi gick runt och kollade lite i affärer och ja fick med mig en väska hem som jag spannat in länge och kännde att det var dags att det fick följa med hem.
Imorgon ska jag till skolan, får se hur ja mår. efter plugget ska jag träffa micke.

-

Har precis kollat klart Yes man, den filmen är sjukt bra;)
Jag ska snart börja göra klart det sista på min hk redovisning...
Idag har jag vart ledig, Vaknade runt nio-tio. kollade på film ett tag innan jag gick upp och fixade mig. Drog ut med hunden en snabbis. sen har jag fixat lite saker och vart med micke :)

-

Jag är ledig imorgon, klockan är bara fem över halv tolv och jag är sjukt uttråkad. jag har inget att göra och jag orkade inte se klart Avatar efter som jag inte var inne i filmen från första början...

lite sådär

Kom precis hem från Tony, vi var några där och kollade TT-Falun matchen på tv och även chillade galet. Det var mys! :) Jag ska snart äta middag, är sjuk hunrig har inte ätit ordenkligt på typ två dagar. Imorgon kommer clara hem till mig eftersom vi är lediga. Vi ska ladda upp med massa filmer och godis.

ont i halsen

Vaknade för ett tag sedan, Har vart nere och drukigt en kopp te. min hals var helt ihop när jag vaknade..kunnde inte få fram ett ljud.

Igår vaknade jag upp vid tio hemma hos tony med micke. Kvällen innan hade jag och Olivia åkt till kummelnäs på "fest" var nog mest chill krök. Senare blev det så att olivia ville träffa tim så hon drog och gjorde det så drog jag med micke och tony. Igår möte jag upp Daniella i slussen halv tolv, vi drog till rådmansgatan och fixade naglar. efter fyra långa timmar på salongen hade jag vart att gå :P jag tog bussen hem och hoppade in i duschen och fixade mig. Senare drog jag hem till kajsa där det skulle vara "fest" men blev inte så för vi skulle dra till nån i orminge, det blev knas så jag drog hem och sov.
Idag har jag lite planer annars blir det träffa kajsa eller bara ligga hemma framför tv.


mmhhhmmm


Lite galenskapper. jag sitter hemmma och väntar på Olivia. ikväll blir det fest eller bara ligga hemma
puss på er

muuppp


I tisdag blev det party hemma hos t. det var lyckat. mycket socialt och trevligt folk :) Igår vaknade jag upp ofräch och sliten från kvällen/natten. Jag drog hem och fixade mig. sen vare dags att åka och jobba. Lovisa och Madde följde med och gjorde bra ifrån sig! Kom hem från jobbet vid ungefär tio. blev tv ett tag innan jag kröpp ner i sängen och sov. Jag ska snart fixa klart mig och sen gå en runda med hunden, idag ska jag också jobba och ikväll lär jag sova.
puss

lov

Tjatja
Sitter vid datorn och laddar upp nya bilder på Facebook. Kom precis hem från en rolig och mysig kväll med Emelie och Madde :) vi har kollat på två skräckfilmer och chillat.

I lördags drog jag till vikinghill hem till nån Oscar med Madde,Clara och Lovisa. det var ganska segt men sen blev det bättre stämning. Madde och Lovisa drog lite tidigare än mig och Clara. Dagen efter kom jhonte hem till mig (: vi chillade och kollade filmer, eftersom han somnade ett tag så fick jag sitta ensam och kolla på halva filmen som var läskig :P senare på kvällen kom Olivia hem till mig och vi kollade på film. Idag har jag inte gjort så mycket, jag gick över till Olivia vid elva och vi kollade på nån svensk barn film :P efter den tog vi en runda ner till centrum med hunden för Olivia skulle förbi banken och fixa en sak. När vi kom hem igen var det dags för att baka blåbärs muffins och göra jordgubbs smootie ( stavning? ) Inga kommentarer på hur köket såg ut när vi var klara, muffinsarna vart helt ok men det bästa vi bakat hittills.

Nu ska jag hoppa ner i sängen och sova. imorgon har jag inga planer förutom att ja lär vara med jhonte på kvällen. puss på er

Inga kommentarer på våra snygga firsyer ;) bjuder på den

RSS 2.0