:)

Min älskling sov här inatt. han kom vid ungefär tio och vi la oss direkt i sängen och kollade på new moon. kan säga att jag blev direkt på bättre humör när han kom. mår så bra av han!
Skolan idag var seg, kom till skolan åtta med hade inte första lektionen så satt i skolan en timme-.- hade inte heller sista lektionen så slutade vid kvart i två, grymt skönt. drog direkt hem och sov några timmar. sitter nu och försöker skriva klart min svenska/so uppsatts. och har ladda upp med godis. är snart klar då ska jag duscha och sen lägga mig i sängen.

tsssss

Min älskling kommer om typ en timme och sover här. jag får damp här hemma vill se film men det går ej eftersom min as snälla pappa klev sönder min ljud sladd till datan eller vafan det heter så har ej något ljud på datan-.- om min grymt grymt snälla bror vägrar att låna ut sina högtalare EN kväll för att det är jobbigt att koppla ut och in sen....JAJAJAJ

en bild på mig och rebecca! ja är blå<3333333

-

Japp jag har bloggtorkat! jag har inte hunnit eller haft lust att blogga för det har hänt lite grejer och sen har jag haft fullt upp. men idag är det ifall morsdag. jag håller på och fixar mig sen ska jag och pontus åka och köpa en blomma och sen förbi kyrkogården. efter det blir det till farmor en sväng på lunch och sen till matts och lotta på 50 års fest. ikväll ska jag nog plugga eller träffa mike.

Jag är sjuk. min näsa gör ont,  jag hostar och har feber, mitt huvud dunkar för fullt. nu blir det sängen och sängen imorgon. HEJ

-

åååååååååååååå fyfan vad arg jag blir! har suttit nu i typ fem m och skrivit ett skit lång innlägg och helgen men sen när man tryker på spara så lagar hela skiten och jag loggas ut från mitt blogg konto-.- orkar tyvärr inte skriva om allt men kan ta det kort.

I torsdags jobbade jag och det gick inte bra eftersom jag var sjuk och det kan ju inte heller allttid gå bra! efter jobbet drog jag hem till älskling och sov.

I fredag drog jag från mike vid ungefär halv nio medans han låg kvar i sängen och sov vidare, vi hade idrotts dag på björknäs ip. jag var inte alls där länge, drog hem och duschade och fixade mig innan det var dags att dra och jobba igen. vi var inte alls långt bort, utom jobbade vid gubbängen och lite runt om kring där. gick inte heller så bra den dagen också...Efter jobbet drog jag till slussen och mötte upp clara och rebecca:) vi drog vidare hem till mig och fixade oss, förkrökade innan vi tog tolv bussen hem till joel som bjöd på lite kalas med trevligt folk. vi var hemma i gustavsberg vid ungefär tre och mötte bh ett tag innan vi drog till mig och chillade till en sådär lagom full mike kom och sov hos mig.

I lördag skulle jag väcka mike vid halv sju eftersom han skulle med sitt lag och träffa deras nya tränare, gick tyvärr inte bra. efter att försökt en timme så somnade jag om och vi gick upp senare och han åkte till tyresö och rebecca och clara hem, ja drog till stan och träffade kajsa. kollade i affärer och snackade. jag fick med mig hem ett par ballerina skor och en tunika. på kvällen kom rebecca och clara till mig, vi fixade oss och drog först till ett berg på söder var inte alls där länge innan vi drog till maritoget på krök. det var nice och härligt folk. jag och clara drog där ifrån vid ett tiden, vi mötte upp yttring och mike vid skogsbo och drog sedan hem till mig, efter att suttit och snackat i nån timme hemmea hos mig drog yttring hem och vi andra gick och la oss.

Idag söndag vaknade jag upp brevid älskling :) vi låg kvar i sängen ett tag och myste innan det var dags att dra upp. clara drog tidigt på morgonen, vid kvart i två tiden följde ja med mike ner till centrum, han tog bussen hem och jag gick och köpte godis och sen hem och la mig framför en film och sov.

Idag har jag och Mike två månader! älskar dig gubben<3
tiden går fort när det är bra.

:(

Usch fyfan vad jobbigt det har vart inatt. jag har inte sovit bra! har haft så ont i halsen så att ja inte kunat röra mitt huvud och nu har jag ont i öronen, skulle inte förvåna mig om jag fick öron inflamation...ja orkar verkligen inte med det nu till helgen. jag ska snart börja fixa mig och sen gå till tandläkaren,  hoppas på att få beställa tid och ta bort min äckliga tandställning, sen blir det skola och sen jobba. vill helst bara ligga hemma men kan ej avboka mig från jobbet så har inget val....Jag ska sova hos älskling inatt om ja mår bättre.

Nu står pastan på spisen och jag väntar på att den ska bli kvar så jag kan få mat i magen. eftersom min klänning ja ville ha till balen inte gick att beställa så har jag kolalr runt lite och hittat två jag gillar, vet ej vilken det kommer bli än men :)
vilken tycker ni?

1.den här?

2.eller den här?

-

Drog hem från skolan idag. min hals gör ont och jag har ont upp i öronen...Jag ska ligga hemma hela kvällen och bara chilla och hoppas det blir bättre till imorgon då ja ska jobba.

-

Blir så att jag drar till skolan idag endå. kanske drar hem om ja inte orkar! min hals är tjock och ja är trött...
Inget strålande väder idag men brillorna åker med endå, man vet ju aldrig


-

Sitter i sängen ska snart sova, mitt huvud gör ont och ja vill helt inte gå till skolan imorgon..får se hur det blir med det! Min bal kläning kommer ja typ inte kunna få i tid till balen så måste försöka hitta en annan..Idag efter skolan drog jag och träffade amanda :) det var hur kul som helst eftersom ja inte träffat henne på jätte jätte länge! vi var i sickla och sen forum, ja fick med mig ett par solbrillor hem. ne nu ska jag stänga av datorn och sova, skulle inte vara fel och ha mike i sängen just nu. hatar att sova ensam

hey

hejhej! Idag drog jag hem från skolan, chillade framför tv innan jag gick och la mig i sängen och sov nån timme. och nu sitter ja här, har precis duschat. funderar på att sova för att få bort min huvudvärk!
Inatt sov jag hos älskling, jag kom till honom vid ungefär tio. vi kollade tv och bara chillade. det var hur mysigt som helst!<3 Imorgon är det tisdag. börjar nio eftersom mer än halva klassen är i paris med skola, vi har en ganska lång dag. efter skolan ska jag försöka göra något, kanske shoppa men är lite snålt med pengar just nu :P men ska jobba på torsdag och fredag så blir shopping i helgen ifall.

mår så bra av dig, fina du!

här igen

Är på topp igen! har vart iväg i falun med laget på innabandy cup över lång helgen. kan inte säga att det gick bra för oss. vi spelade två bra matcher av fyra. jag ska snart bäda sängen och lägga mig ner och kolla på film.
saknar min pojke väldigt mycket just nu!<3


It`s not my time

tar en lite break.

vill inte. orkar inte.

allt är lite knas nu. känner att ja vill gå under ett tag! HEJ

fredag

Nu är håret helt okej men fortfarande ovan. jag ska snart gå och lämna tandborstar ja sålt :P sen dra till träningen och kolla. ska ej vara med för att ja har ont i benen och haft ont i huvudet hela dagen. Ikväll ska jag träffa älskling, vet ej vad vi ska hitta på! har saknat honom.
mupp bild

kiss

Nu har jag ångest över mitt hår. trivdes verkligen i brunt och vet ej varför ja började färga ljusare! men men det här ska bli bra. ja ska färga fjärde gången imorgon till DEN FÄRGEN jag vill ha! så
ser ut såhär nu haha

Spikat!

det är spikat! den här ska jag ha på balen. blev kär. beställer hem den ikväll och den kommer om två veckor.

Sitter och håller på att dö av att det kliar så jävla mycket i håret, sitter med min tredje bleknings färg. gjorde två igår men blev inte till räkligt bra:P efter den här gången kan jag lägga i den färgen jag vill ha, mer mörk blont! får se sen vad det blir. Idag har skolan vart seg, jag och johan jobbade super bra på hemkunskapen med vår uppgift vi hållt på med i tre veckor. efter skolan drog jag med clara och rebecca till centrum när dom solade och jag köpte färg. sen blev det en stund på dellan med emelie och natta. nu ska jag fixa klart håret och hoppas på det bästa! olivia kommer till mig senare. och jag saknar min pojke, ska träffa honom imorgon!

00


tja tja.
försov mig idag! började tjugo över åtta men var i skolan halv tio. sitter och har no lektion, vi går igenom allt för imorgon är det nationellt prov i no. Idag efter skolan ska jag vara med olivia. vi ska först sola i centrum sen typ chilla innan min träning.


-

tjatjA! sitter hemme och har precis fixat klart mig, ska om ett tag möta sara och sen natta vi ska åka till ingarö med lite mer vänner och kolla match, Ingarö-värmdö! :)
Idag var skolan seg och jag var sjukt trött och seeeg. hade inte så många lektioner. inatt sov jag hos älskling det var mys. har inte träffat honom sen i torsdag! stakaren är sjuk.
Igår hade vi innebandy cup hela dagen! vi vann hela skiten!! :D skit bra spelat ösby!


-

sitter i soffan och kollar på tv 6. har rpecis ätit lite potatismos och chillar. jag ska bara sitta här ikväll tror ja ska ut och springa eller gå en lång runda får se senare!
btw så har jag en söt hund brevid mig som ligger och snarkar.

Dom här blir mina

Dom här kläningarna ska jag beställa hem, vet ej om jag ska ha den svart vita på balen. men den rosa blir på skolavslutningen.

Valborg 2010

hej alla! har inte haft lusten att blogga känner ja men för att hålla igång bloggen så tvingar jag mig till att skriva ett innlägg idag..är galet seg! Igår var skolan grymt kul, vi hade musik redovisning, jag och gabi sjöng lätt inte sådär jätte fint hahah men dom andra spelade bra. Efter skolan drog jag till forum med rebecca,clara och gabi. jag och rebecca gick och träffade micke ett tag eftersom han skulle fixa en sak till oss. vi chillade vid bk nån timme innan jag gabi och clara drog till gustavsberg för att fixa det sista till kvällen, vi väntade i två timmar!!!!! sen när det var klart drog jag och clara hem och fixade oss för kvällen, möte upp rebecca vid skuru stugan vi drog direkt ner till måsungen hem till sam som gick i vår klass i sjuan. han bjöd på lite kalas! vi drog vid nio tiden eftersom vi tog halv tio bussen till gustavsberg, vi fick gå 30 m till asppvik hem till amanda claras syster som hade grill mys på altan! vi var där några timmar innan jag och rebecca gick hem. jag var hemma vid ett och la mig i sängen och somnade direkt.

i torsdags drog jag till stan och shoppade innan jobbet, ja köpte två tröjor ett par skor och en väska. jobbet gick sådär jag ggav upp sista rundan för att ja var på dåligt humör och det gick bajs. tjänade 500-600 ungefär.

RSS 2.0