ledig idag

Älskling sov här inatt, han kom vid tolv igår vi la oss och sov direkt.
Igår färgade jag och emelie mitt hår skulle bli ljusare men syns knappt något, så ska slinga det på lördag!
Idag är jag ledig ska snart åka till stan och köpa skor och lite saker innan det blir jobb, behöver pengar så är taggad på att kämpa idag! Jag har hittat min ball kläning och skolavslutnings kläning.

yeeaah

bättre humör idag! igår efter match mot värmdö drog jag till älskling, var grymt skönt att få träffa han efter en dålig dag. match gick inte bra igår! vi förlorade med 1-10!
Idag gick vi upp ganska "sent" drog till bussen och kom till skolan. skolan har vart bajs år nio har dansat men ja var inte med för jag pallade inte! efter skolan drog jag till forum med min kära kompis sara:D jag kännde att det var dags att bräna lite pengar eftersom det var ett tag sen, ja köpte två väskor, en tröja och ett par ny leggings. imorgon ska jag färga håret ljusare, om det inte blir bra så ska jag bli mörk igen.

Suuuck

Är så inte på humör! jag vill ha bort min äckliga as fula tandställning som bara är i vägen och gör ont. ja tror ja gått och blivit ganska sådär rund om magen, ja orkar inte med skolan och alla fula jobbiga människor! nu ska jag sluta bli emo och dra till matchen och sen får ja vara med min älskling så då lär jag bli på bättre humör!

-

Nu blir det muffins och te. ska börja tagga upp mig för matchen och bli pigg. min pojke kommer ej för han mår dåligt. lära nog sova hos honom inatt om ja orkar! är så förbannat trött.

seg

kännde att ja inte orkade skriva just nu, men hade inget annat att göra! ja är så grymt trött...jobbade igår och kom i säng sent, tog tjugo m sovmorgon. Just nu sitter ja och väntar på att min kära pojkvän ska smsa och säga när han kommer. vi ska ses ett tag innan min match mot värmdö. är taggad i skallen men seg annars! får se hur det går, tänker ifall köra järnet. idag slutade jag elva, har ätit pannkakor i skolan sen balmöte. drog hem och hämtade pengar sen drog jag ner och solade. har hunnit sova på soffan och städat lite.

i lördags var jag sådär lite bakfull på dagen, gick över på kvällen så drog till långan med lite sköna polare. blev hem gång tidigt och i säng.

-

Nu har jag legat inne i sängen hela dagen, haft ont i huvudet! nu vill ja ut i solen och ja är taggad men endå otaggad eftersom ja ska jobba imorgon och börjar tolv så känner inte för att röja ikväll. Jag hoppas på att älskling ska orka sig hit senare ikväll. annars drar ja nog till nacka och träffar lite polare och bara chillar.

Igår vare en galet kul kväll ute på ingarö hemma hos lisa. det blev kaos efter ett tag och farbror blå kom och hämtade en tjej som spydde. förstår mig inte på folk som ska förstör...Blev inte så sent i säng, jag sov hos victoria med emma och elin. vi gick upp vid kvart över sju och åt lite frukost innan ja och elin åkte hem. när jag var hemma vid halv tio la jag mig i sängen och sov till halv ett.
Jag just nu

Kära läsare

gillar att ni läser min blogg grymt! har dok inte så överdrivet mycket läsare men är upp och ner. skriv gärna om det är något ja ska skriva mer om.
kyss

-

En galet mys kväll med micke igår. var hos honom vid tio innan träffade jag johanna ett tag och snackade. idag har skolan vart chill. Vart ute och sprungit i skogen har ont i min fot men annars bra. tror det blir träning ikväll tvekar fortfarande men det blir nog det.

Idag har jag och älskling micke en månad!:D<3

stolt

Idag har jag vart duktig. var ute och sprang! var grymt skönt, ska försöka komma igång med det nu!
Jag har precis ätit, sitter och chillar och väntar på att micke ska svara på sin mobil och säga när ja ska komma:) fast ja tror han har träning till nio. så åker väl runt då. vi hörs imorgon kyss

oseriös


Min dag hitttils har vart skön och mycket glad. Jag satt från nio till elva med matte nationella. det känndes bra!
Idag slutar jag fyra, efter skolan ska jag dra hem. vet ej om ja ska springa med laget, funderar på att ta en runda i skogen själv. det är bättre att springa i skogen för mig eftersom jag får ondare i behinnerna när jag springer på hårt underlag. Ikväll ska jag nog sova hos micke, saknar honom:D Imorgon har vi vart tillsammans i en månad!
Men nu ska jag stänga ner internet och börja jobba med min so uppsatts. Kyss

orkar inte

Har inte alls vart på humör idag, har sovit för dåligt och skolan har vart skit...drog tidigare från skolan idag pga att jag inte orkade med min lärare. när jag kom hem åt ja lite mellanmål sen la jag mig i sängen och sov nån timme. när jag vaknade drog jag upp och gjorde mat och kollade tv. nu sitter jag här och har precis gjort klart min bokanalys som ska vara inne på fredag. känner mig ganska nöjd att ja är klar nu eftersom jag är värdelös på att plugga! Jag har även försökt töja mitt andra öra lite mer men gjorde för ont så är bara uppe i 8mm just nu, ska göra det lika stort som det andra om inte båda ska bli två mm större. har tolv på den andra med vill ha fjorton på båda. jag ska snart börja fixa mig för sängen, sätta på en film och sov. jag behöver sova bra inatt eftersom det är matte nationella imorgon, del C. önska mig lycka till! jag saknar min micke, kanske sover hos honom imorgon!


yeeeaah

hej hej! sitter på No lektion och skriver om droger, jag har valt att skriva om LDS. Skolan har vart helt okej idag! på vår sista lektion ska alla nior se på en film, gudfadern. Igår kom ja hem till Micke vid kvart över åtta. vi kollade på hockeyn, tyvärr så förlorade djurgården med 2-1 mot hv17. Efter det så låg han och kollade på tv medans jag halvsov. vet ej när vi somnade men inte så sent. klockan ringde vid sju, vi gick upp och så innan det var dags att röra sig mot bussen.

-

Nu drar jag till älskling och sover. hörs imorgon!

Tankar

Du är instängd hos en person. känns som du har lämnat allt för den här personen. kommer du kunna förstår vad du gjort när det är slut? ja orkar ifall inte vara vid din sida om det ska forsätta så här. känns som du går till mig när det går dåligt i relationen.

hos mig finns inte tanket att kunna lämna mina vänner för en kille.
utom man måste ha tid för båda och inte bara välja en.

-

sitter på min andra lektion, matte! idag är jag sjukt trött och är inte så sugen på att vara social. Idag är det en ganska lång skoldag, efter plugget ska jag hem och chilla sen till älskling.

-


Sådär ja! nu har jag bilderna på mig och snyggot Cimon. har inte kunnat släppa mig från datorn så har inte blivit så mycket pluggande. men ska sätta igång med det nu ett tag innan det blir dags för sängen. imorgon sover jag hos älskling, har saknat honom!

-

Jag kom nyss på att jag saknar den här bruden galet!
Caroline Letterlöv<3

trött

Helgen

I fredags drog jag med gabi till skuru berget där några var och grillade, några småbarns päron hade ringt polisen och brandkåren eftersom dom trodde det var skogsbrand. så jag drog hem till kajsa, vi möte upp lite polare vid långan men vi blev inte kvar där länge, vi drog nemligen hem till Hugo som hade födelsedags fest! det var grymt kul och gött folk. Senare när kalaset var slut drog jag till duvnäs hem till William där Martin och Micke var. dom spelade fifa och sen kollade vi film, vi somnade vid ungefär fyra. gick upp vid två och kollade tv, senare hämtade min bror upp mig och vi drog hem och åt pizza.

Igår lördag var jag och några nära vänner på stureplan där Carolines pappa hade hyrt en lokal till hans fest. det var grymt trevligt och goda drinkar. vi hade kul och dansade med 50 åringar! :) Vid ungefär halv tre tiden drog vi till närmaste donken och fick i oss lite mat, sen när vi skulle gå ut och kolla taxi så höll ja på att svimma när jag såg min största kändis kärlek!!! Cimon i paradies hotel. jag tror ja höll på att dö, blev lite fina bilder med honom
( har inte dom än)kan säga att han var ganska onykter och förvånad. men hade läst på hans blogg på dagen att han hatade folk som smyg fotade och bara står och kollar på honom och att om man såg han så skulle man hälsa så det gjorde vi. blev ingen taxi för mig och kajsa, vi drog till slussen och fick vänta på bussen ett tag. vi var nog hemma hos kajsa i ektorp vid halv fem då vi båda slocknade ganska fort.

nu sitter i sängen med so boken brevid mig som väntar på att bli läst. jag ska läsa igenom det sista. sen blir det mat med familjen.Idag vaknade jag upp hos kajsa vid tio i nio. var tvungen att dra vid nio för att kajsa skulle iväg så packade ihop mina saker och drog till bussen. jag var hemma vid halv tio. gick upp och la mig i sängen framför en film. sen blev det lite mat, somnade i några timmar. vid fyra gick jag upp och duschade sen drog jag till centrum och solade.




Hos louise i hammarby sjöstad

sitter och väntar på att louise ska bli klar i badrummet, vi ska börja fixa oss när som helst och sen bär det in mot stan. halv elva vid stureplan! spikaaat. ha en bra kväll för det ska jag

yeeaaah

det är fredag och ja sitter hemma med gabi och ska snart dra till ösby och kolla min träning ett tag. kan fortfarande ej träna pga min fot. matten gick brA idag! ikväll vet ej vad planerna blir men ja och gabi och ska hem till kajsa vid ungefär halv nio. Sover kanske hos micke ikväll.

-

Hey! idag har jag vart hemma från skola, kännde att ja inte mådda så bra, har haft feber och skallen har vart seg. Jag har legat framför tv och plugga so. sen drog ja ner till centrum och solade innan ja la mig en kvart på altan i vårsolen. Jag sotter och gör inte så mycket, ska nog försöka plugga lite mer. är grymt rastlös just nu! Imorgon är det fredag och det är grymt skönt, det är prov i matte imorgon...det kommer gå bra. får se om det blir träning eftersom foten inte är riktigt bra än:( kvällen vet ja ej vad som händer om ja inte ska träna så ska ja vara med några polare annars typ träffa micke, stackarn har legat hemma och vart sjuk hela veckan och jag saknar honom galet!

bajs

är det bara jag som inte ser min super snygga nya blogg header? ( stavning?)

-


trött

Min middag bestod av gurka,bacon och ett glas mjölk. är inte så hunrig och känner att ja inte orkar få i mig något mer. jag har fortfarande ont i skallen och är sjukt seg. har försökt pluggat so ett tag nu men går som sagt inte bra! ja kan inte plugga ja förstår inte vad felet är? ja har prov imorgon och kan det mesta men måste få in allt. imorgon får ja se om ja ens går till skolan. om ja mår som ja gör nu blir det ligga hemma i sängen med datorn och so boken.

-

yes nu har jag rast igen, har inte gjort så mycket idag i skolan. jag är trött och vill hem! skulle inte banga på att mysa med micke just nu.

igår drog jag på träning vid halv åtta. det gick segt i början med mina benhinnor sen kom ja igång och i slutet när vi spelade match gjorde ja illa foten ganska hård. men det kommer nog gå över om nån dag.
sitter i skolan och har rast, idrotten börjar om 30 m men kan ej vara med eftersom ja gjorde illa foten. idag är det inte en så lång dag, efter skolan ska jag dra hem och chilla eftersom ja fortfarande inte mår så bra och så ska jag plugga maaaaasssa so

-

hey! sitter och chillar vi datorn, fick damp ett tag när ja försökte få igång ps2 och det gick tills ja märkte att killzone skivan var borta....så blev inget spelade. Jag ska snart ta något och äta sen senare blir det innebandy. är as taggad på att träna men får se hur det går eftersom ja har vart sjukt seg idag och ont i huvudet. mina benhinner är inte helt ok än heller men men. orkar inte att dom ska hålla på och bli knas hela tiden. vill kunna träna utan att få ont i början.
Jag just nu

skolan



sitter och har rast, snart börjar so med peter och då ska det jobbas hårt eftersom ja har prov på torsdag...
Idag skulle ja träffa amanda efter skolan men kommer inte hinna eftersom ja måste hem och plugga och sen iväg på träning, ja är sjukt taggad på att träna var bajs länge sen.

I söndags så solade jag som sagt med emelie, jag fick lite färg men inte så mycket men ja ska sola på torsdag igen.

Igår var det första skoldagen efter lovet. sjukt onice med vi slutade elva så det var skönt. drog till forum med rebecca och skulle köpa lite saker men hittade inget så vi åt mat. hahah

yee

Har precis ätit massa mat. Jag ska snart byta om och sen lite senare ska jag möta emelie i centrum och sola. känner att det är dags att börja få grund färgen ;) Idag har jag inte gjort ett skit på hela dagen förutom vart med emelie och färgat mitt hår :D vi färgade utväxten men behöver lägga i en mörkare färg nästa vecka.

puss

Ligger fortfarande i sängen, har vart upp ett tag och kollat på tv med pappa. jag har ont i huvudet och lite i halsen så får se vad jag gör idag, ska ifall försök färga håret med emelie och sen kanske träffa kajsa. Pappa och kicki är barnvakt till kevin och lillebror. så har vart en galen morgon, dom gick upp vid halv sju och började skrika. tror att ja aldrig skulle klara av små syskon nu. Igår jobbade jag, vi var i älvsjö. det gick bra:) fick mer pengar i plånboken så det är nice. Imorgon är det skola igen, är helt sjukt! är inte alls taggad. jag saknar min älskling!

jobb idag

TJa tja, sitter och tar en lite paus från att fixa håret. Idag ska jag jobba. är inte så jätte taggad eftersom jag typ har feber..Igår blev allt knas men orkar inte berätta men drog ifall till eriksvik hem till oskar på fest med johanna och massa det var nice. Ikväll vet jag ej vad som händer, ska nog bara chilla efter jobbet eller sova hos micke. saknar honom!

-

sitter och chillar, har precis städat lite. Inatt sov micke här det var mys. jag gick upp vid nio tiden och fixade mig lite eftersom min mormor skulle kolla och hämta mig halv elva. vid tio tiden väckte jag älskling, vi chillade i sängen i tjugo m innan han gick till bussen och efter det kom min mormor. vi åkte och köpte blommor innan vi tog en sväng förbi mammas grav och fixade till den lite efter all snö kaos. Sen blev det en sväng till forum, vi åt lunch och sen kollade i affärer, fick med mig en skjortkläning hem. Efter vi vart där ett tag drog mormor till jobbet och jag åkte till centrum och hyrde film och köpte lite godis. har legat och kollat på hata göteborg. haha den filmen suger men hittade ingen annan jag var sugen och se på. Jag ska snart hoppa in i duschen och fixa mig lite. ikväll ska jag nog ut, får se vad jag gör!
Igår jobbade jag, gick helt okej men kunde gått bättre! efter jobbet drog jag och felicia till slussen och åt lite donken innan vi åkte till ösby hem till emelie, där var det lite skönt folk och så :)

Jag gick upp för tjugo minuter sen och åt frukost, jag ska snart börja fixa mig innan det är dags för att åka och jobba. Igår blev det ingen bio med älskling för det gick inga och sen vart han sjuk:( Men kanske sover hos honom ikväll. jag åkte till caroline där kajsa var. vi skulle på fest men blev inte så, jag drog hem till olivia vid halv elva tiden. vi kollade på film och drack te.

yes

Igår blev det ingen träning, och det var för sent för att ja skulle orka åka till nacka. så jag träffade natta, vi bestämde oss för att åka till lukas och kolla på film men han och fabbe, senare kom felicia och emelie. vi var där till ungefär tolv. när jag kom hem var jag så smidig att jag slog huvudet i köks lampan så den gick sönder....
Idag ska jag till forum med kajsa och kolla om dom fått in min jacka, jag ska snart fixa klart mig och så.
som sagt ikväll blir det bio med micke!

juste

Igår fick jag med mig en ny bh,ett par trosor och en väst eller vad man ska kalla det. Idag blev en sväng till forum med natta och då fick en jacka och en halsduk följa med mig hem, ska kolla om det har kommit in andra storlekar på jackan imorgon för den ja köpte nu var 38 och ja lär behöva 34-36. Iimorgon blir det bio med älskling, tror vi ska se alice i underlandet.

-

Micke gick precis, det blev så att han sov här i stället :) igår myste vi och kollade på film bara! grymt skönt att han är hemma nu. Jag ska snart gå till skogsbo och möta natta, vi ska gå till godisboden och köpa lite mums. Ikväll ska jag hem till kajsa, vet ej vad vi ska göra lär väl chilla :)

-

Inte så kul att kolla ut genom fönstret, jag började nästa gråta! hur kul är det att vi nu haft vinter i ett halv år!!!
Jag ska snart hoppa in i duschen och fixa mig, jag och olivia ska ta en tur till stan:D var länge sen jag var med henne! Sen ikväll kommer min älskling hem, jag ska sova hos honom och det ska bli mys
Igår jobbade jag  gick inte hela dagen, vi var ända bort i uppsala, det gick inte direkt bra för nån men lite pengar fick man ihop.

hööö

Jag är dö trött, min höft och mitt huvud gör ont! min tv kontroll är borta och jag har värken lust eller ork att leta!!
Jag saknar micke kiss mycket. hur är din dag ?

oj oj oj

Nu sitter jag hemma själv, kajsa och caroline drog precis till bussen. igår vart det lite mer liv än vad vi tänkt oss men allt gick bra! Caroline sov här inatt, vi gick upp vid ungefär elva och gjorde mat. sen började vi städa och fixa här hemma. Min käre farmor kom över med lite påskgodis och massa god saker. Ikväll ska jag åka ut till stavsnäs till min gudmor ann. vi ska mys och kolla på film, för imorgon ska jag jobba

yeeaaahhh

Nu ligger jag och caroline i varsin sova och kollar på harry potter. väntar på att kajsa ska komma till oss så vi kan äta, det bjuds på pasta och köttfärsås här ikväll. Vi ska ta över lite folk hit, kolla film och små kröka.
vi har haft en jätte mysig dag ute i solen

Mys med kajsa

Nu sitter jag och kajsa och njuter av livet! lyssnar på skön musik och ska snart gå ut och sätta oss i solen, Jag och kajsa vaknasde vid tolv tiden. gick upp och gjorde frukost och fixade oss innan vi drog ner till centrum för att köpa lite saker.
Igår möte jag upp Kajsa, Caroline och Louise i centrum, vi drog och köpte lite saker innan vi gick hem till mig och lagade taco :D efter vi ätit så chillade vi galet med lite cider.
Kvällens planer, vi ska dra ut med lite polare och kröka :)

taggad

nu sitter jag och dunkar musik i mitt hus. ska snart fixa det sista och sen dra och möta sara innan vi ska till coop. jag drog hem från skolan två lektioner tidigare för jag fick as ont i kroppen och mådde inte så bra allmänt.

-


Dagens mående: Taggad på lov!
Dagens borde: plugga och gå på sista lektionen.
Dagens frisyr: toffs, keps 
Dagens klädsel: jeans med hål, en ramones tröja.
Dagens planer: stå vid coop med laget. handla mat och möta upp tjejerna!
Dagens materiella vill ha:
Dagens längtan: MICKE
Dagens fundering: vad jag ska göra i helgen ;) 
Dagens beroende: muuusik
Dagens tråkigaste: skolan....
Dagens roligaste: rebeccca är retard :D 
Dagens middag: tacos

yeeeaaah

Nu sitter jag på svenska lektionen, jag och rebecca sitter och tar as balla bilder. Idag ska jag hem efter skolan och sen ska ja stå med mitt lag utan för coop och sälja bullar hahaha :) sen ska jag handla massa mat och möta upp Kajsa,Caroline och Louise så ska vi hem till mig och ha tjej kväll mys mys! jag saknar redan micke bajs mycket!

RSS 2.0