bye bye

spårad kväll hemma hos Philip, mycket socialt. pool och jacuzzi bad i natten.
Nu ska jag packa med Caroline för vi drar till skåne imorgon, ni får ha det toppen!
BYE BYE BYE



GAY

Hey, sitter hemma hos johanna nu. är lite smått uttråkad för ja har inte gjort något på jätte länge...inatt ska ja sova här och det ska bli mys:)
fick precis ett samtal från min älskade olivia som är på PochL och tyckte
 synd om henne för massa. jag saknar henne och kommer inte träffa henne på två veckor efter som ja åker till skåna nästa vecka när hon kommer...:(


en sak som är säker är att du emmy kan sluta trycka ner olivia och vara så jävla otrevlig. det är faktiskt inte hennes fel att det regnar ute. fuck you

puss hey

Lars Winnerbäck - Dom tomma stegen

Ikväll ska jag ta det lungt, Jag och Kajsa ska snart äta massa god mat, vi ska köpa chips och lite gott sen dra oss ner till långan. tror vi ska träffa lite sköna människor och bara ha det almänt trevligt. jag är sjukt trött och saknar min säng.
Imorgon ska jag nog sola om det är finnt väder.

Orden är för lätta

Jag kysser dig lätt på halsen, mina händer leker i ditt hår. jag älskar att ligga brevid dig, älskar att känna lukten av din trygghet.


SOL SOL SOL

Haft en bra gårdag? jo det har jag förutom att nån jävel har tagit mina skor så jag fick gå hem barfota. igår var massa hos kajsa och det var naaaajs. idag har jag bara vart hemma och nu sitter jag hos kajsa som står och dansar naken! jgkjjkghr

Nästa vecka ska jag åka med caroline och hennes familj till skpne och det ska bli skit kul! :D

BYE BYE BYE BYE

Partyyy

HEY hey
va ett tag sen nu, nu sitter jag hemma hos kajsa med linnea och karolina. kvällen ska vi tillbringa här hos kajsa med lite folk. Ikväll tänker ja dricka läsk och skita i allt och vara almänt glad! GRATTIS GRATTIS olivia för hon blir sjutton idag och far iväg till PochL imorgon.

nästa vecka får ja pengar så då tänker jag köpa mig en nu dator.

På midsommar åkte jag och johanna ut till stavsnäs hem till herman och massa barnfamiljer, det var skönt att komma bort ett tag och bara chilla.

ha en trevlig kväll för det tänker ja!
BYE BYE BYE


I miss you!


Snart kommer jag inte ihåg hur du låter när du skrattar, tycker du ska komma till oss och le för det är något jag behöver just nu mamma!

LALALALAL

Jag säger bara att det blev mycket mycket spårat igår natt på runmaröööö!
Nu är vi allfal hemma, alla är döda men snart ska vi slå klackarna hemma hos D så det är TAGG TAGG!


Runmarö 2009

-iputtad av kajsa med kläder, även filt!
-caroline gillar att hoppa ner för loft.
-simon gillar att läsa om vild djur.
-Danilo glömmer byxorna.

Forever

tjenna tjenna!
igår chillade jag hemma hela dagen sen drog jag till Orminge och träffade T som har vart utomlands, det var kul:)
vi drog till johanna ett tag innan T skulle packa sin väska och åka igen. senare på kvällen åkte jag och johanna hem till jocke och träffade sandra och markus. vid elva tiden drog jag hem och sov.

Idag vaknade jag halv tolv, fixade mig och drog till forum där jag mötte upp amanda, vi kollade kläder och träffade massa andra sköna polare.

bye bye

Mina byxor är sönder och jag tycker synd om min bror

hey, sitter hemma hos olivia och gör ingeting. igår var jag vid skuruberget med massa, nån mytade om att polisen kom så vi drog till duvnäs skola och forsatte att ha trevligt. min kväll var lyckad tills jag ramlade och lerade ner mina byxor och gjorde hål i dom. deckade en stund i min ensamhet på en trappa sen knatade jag hem till caroline och la mig i sägen. När jag kom hem vid två fick ja reda på att en kille i min klass mamma maila mig och sakt massa saker som dom missuppfattat!
och det är mycket mycket synd om min bror!

På tisdag drar jag ut till landet med några sköna glidare, allt planeras imorgon!
bye bye

TAGGAD

NU FAN SKA DET S.....s I HÖGSTA GRAD! jag och mina älskade tjejer är hos Caroline f och ska snart dra iväg till skuruberget där alla kommer befinna sig ikväll.
ha en underbar kväll för det kommer jag att ha!
BYE BYE

( HAHA den här bilden är från föra året då jag och caroline l fyllde år)

Humöret på en annan nivå

Nu är jag hemma och det började precis regna...SEGT! nu har jag sommarlov och det är sjukt jävla skönt!
mina betyg var då inte på topp och dom måste verkligen förbättras innan jag går under....


Taggad taggAd TAGGAD taGGad

Hey HEY, Skolavslutning! iag får nacka sommarlov! shit vad nice.
jag har precis ätit en skål jordgubbar och nu ska kläningen åka på sen ska jag dra mig vidare till plugget.
- Samling på skolgården
- betyg delas ut
- SOMMARLOV!
- party party ? ?

tröött

hey hey !
sitter i skolan och spelar spel, jag är trött som en anka!
igår åkte jag med klassen hem till min lärare i gubbängen och hade mys mys, jag möte upp amanda vid två hemma hos henne och vi började krångla med kläder inför kvällen, niorna hade bal! jag serverade och det var sjukt kul, alla var jätte fina. efter dom hade ätit gott och dansat mycket mötte jag, Caroline f , Caroline l , Louise och kajsa upp ´dom flästa niorna víd en........det var mycket migel bland fulla folk. vid tre tiden började alla röra sig hem och vi bestämmde oss också att tagga tills vi insåg att louise var borta, vi skulle sov hos henne men det blev inte så.. vi knatade runt lite tills klockan blev halv fem när vi la oss hemma hos caroline och sov till nio.

jag ska snart åka hem och hämta pengar sen ska jag och olivia dra in till odenplan och sola!
bye bye

Negs whoop whoop

Tjenix! Nu sitter jag hemme hos fanny, vi har precis ätit massa mellanmål :)  vi misslyckades med fyra ägg! klantigt.
idag slutade hade jag bara två lektion och slutade vid ett.

ikväll har jag träning, vi ska möta hockypjockar 96 i match, får se hur det går!
ringer Coolinge C ikväll och planerar allt till landet nästa vecka, ska bli sjuuuukt najs!
bye bye

sovmorgon

- 10.20 svenska/engelska
- 11.20 lunch
- 12.00 engelska
- 13.00 SLUTAR


Ett gammalt inlägg från min gammla blogg,

Jag langar in ett gammal inlägg från min gammla blogg till min mamma! ( jag tänker skriva ett nytt somsmåning om)

Jag känner att jag inte fick säga att jag älskade dej ordenkligt ,men jag vet att du visste det. det var du som gjorde att jag kom till världen.Är det då rätt för en 14 åring som har hela livet framför sig att leva det utan äns mamma ,som ska finnas och stötta en , den som hjälper en med allt? det tycker inte jag. men en sak vet jag att jag kommer klara av det här och jag är en stark person som kommer gör dej stolt och jag vet att du alltid kommer finnas vid min sida och hjälpa mej när jag behöver dej. Allt du var orlig om att du inte skulle hinna göra eller han göra kommer du att göra på ett sätt för att vissa mej. du var rädd för att jag och pontus inte skulle orka!Jag vet att du har det bättre på ett annat ställe än att bara ligga på ett sjukhus med stress och ont.Den sista stunden jag fick med dej var dagen innan , vi satt hos dej som en helt vanlig dag och prata med mormor och anna, olivia var med ! jag och hon gick lite tidigar efter som vi skulle till forum och handla. Min sista kram? är det värkligen sant att jag aldrig mer kommer får röra dej , höra din röst , små bråka med dej? saker du inte hann med när får du se dom? Du han inte vara 45 i minns en vecka? du hann inte få vara med när jag blev fjorton år , eller äns se mej i min tandstälning. tänk vilket finns lende jag kommer ha sen mamma , och du missar det.Kommer du ihåg på skolavslutningen när jag inte ville att du skulle med? Det var din sista du fick se , kan du tänka dej det?nästa sa du att jag skulle få gå på själv. jag kan säker sitta här i timmar och rabbla upp skaker du inte fick göra eller kommer får göra men det vill jag inte , det är inte rättvisst för nån att du inte ska få vara med om mer saker i ditt liv.
En sak vet jag och är säker på att jag kommer klara mej fint i skolan . du behöver inte orora dej att jag kommer ha svårt eller nått i skolan för det kommer jag inte.Jag ska göra dej stolt , det är det jag vill lyckas med i mitt liv men just nå får man ta en dag i taget om det jag jobbar på nu är att vara stark och göra allt bra.
en sak vet jag att man får säga och det är! jävla sjuktdom , jävla canser! jävla jävla.
Du är det finnaste jag saknar , ingen glömmer det ljusa minnet vi har levt med av dej.
Du har vart och kommer alltid att vara min mamma! Min mamma.


hEy

Nu tänker lilla J börjar skriva blogg igen, jag äger inte en ny dator utom leter efter en bra! så jag vet inte om det kommer bli så mycket skrivande som jag vill.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0