KENT


Bild tagen för nån timme sedan

Går inte att beskriva med ord hur jävla bra Kent var igår! ja dör så fort ja tänker på det. musiken var as nice och spelade som gudar live.

Ikväll blir det fest :) är helt övertaggad. jag,Clara,Madde och Lovisa drar till vikingshill!
Imorgon ska jag träffa Jhonatan :D vi ska nog bara ta det lungt och snacka galet.
puss på er

snart slut på skolveckan


Yes, nu är det inte långt kvar till lov! det är grymt skönt men inte så nice när lovet är sluit och det är massa prov. men det ska jag få bort från tankarna nu. Igår firade vi min pappa, farmor,farfar och kusinerna kom över på fika:) det var mys.
Idag fick vi sluta en timme, jag drog hem och la mig i sängen framför en skön film. Har inte alls gjort mycket sen dess. jag ska snart börja göra mat till mig innan olivia kommer över på en lite pratstund. lär bli några koppar te till det också. Imorgon är den en lång skoldag...efter skolan ska jag dra hem, packa min väska och sen dra på träning :)
Nu är det klart, på fredag ska jag och Clara på Kent :D !!!!!!! är grymt taggad.

Jag verkligen saknar

Ååååå varför ska det vara så svårt för? jag får panik.

TJA

Måndag igen, sjukt seg och fryser bajs mycket.
I lördags gick jag upp vid halv tio, hade samling i ösby klockan elva. match start mot hammarby vid tolv. jag satt första perioden och spelade andra. vi vann med 2-1! :) Sen vare bara att hoppa in i emelies bil och en snabbis förbi donken och sen vidare till Tungelsta. vi vann den matchen också, med 2-1 ! :) kändes ganska skööönt.

Igår jobbade jag hela dagen. det gick inte bra men men nya chanser kommer. Idag hade vi sovomorgon eftersom bilden blev innställd. fick sluta tidigare, efter skolan drog jag hem och chillde, var precis ute med hunden! nu ska jag bara chilla framför tv och plugga lite kanske.

Planer för veckan:

Tisdag: Skolan, Innebandy träning! :D
Onsdag: Skola, Träffa Kajsa :)
Torsdag: Skola, Fys :D
Fredag: Skola, Lov,Träning? Kent? kolla AIK-TT?
Lördag: Kolla match? :) Kent?
Söndag: jobba?

freeeeedag

Det är fredag och ja är grymt trött efter skolveckan. jag ska snart fixa mig lite och sen träffa Emelie innan träingen.
Idag hade jag idrottslektion och vi körde konståkning. jag gick vg+-mvg på den :D !
Ikväll ska jag hem till p och bara chilla galet. kanske träffa kajsa senare på kvällen!

Bild från föra året på cup i Falun.

SMUUTTT

tja gott folk!
sitter och gör ingeting som vanligt, dagen har jag spenderat framför datorn ( som vanligt ) Har inte orkat göra något idag. Skoldagen har vart seg och tråkig...Imorgon ska jag köpa min efter längtade jacka! efter skolan har jag inte några planer. drar nog och kollar på min träning. buhu ja får inte träna på läääänge :(:(

-

Dagen har vart helt ok. Efter skolan drog jag till forum med Clara, kollade runt men blev inget som fick följa med hem. ska kolla mer på en jacka imorgon som ja nog ska köpa. träningen gick bajs för min jävla benhinneinflammation...
ska försöka hinna gå till läkaren i veckan och kolla upp det.


-


dålig uppdatering. har inte haft så mycket tid i helgen.
I lördags blev det vinst mot tungelsta! vi vann med 4-0 :) efter matchen drog jag hem och chillade, duschade och fixade mig innan jag drog hem till p vid åtta. vi chillade och kollade på film med några :) senare på kvällen drog jag hem till kajsa. jag var där ett tag tills caroline kom hem från en fest, vi drog hem till henne och somnade framför fjorton suger.

Söndag: jag och caroline gick upp vid elva, gjorde mat och fixade oss tills det var dags att ta bussen till T-centralen där patrik hämtade upp oss med ljusbussen:) Det var första gången jag jobbade, det var kul men ganska jobbigt att bära runt på allt. vi jobba fyra rundor. från halv två till ungefär nio. jag var hemma vid halv elva då jag hoppade in i duschen och sen la mig i sängen och sov.

Måste rekomendera den här bloggen!

Jag hittade deb här bloggen på en polares facebook, vet ej vem som gör den men den är sjuk skooooj! :D
så läs den!

http://massakrydd.blogg.se/

Match snart!

tja tja tja
Idag är jag ovanligt pigg och taggad för match! jag ska snart ta bussen till ösby, vi har samling kvart över tolv.
Match en är slut typ två då ska jag hem och duscha, fixa mig och sen kanske träffa en polare innan jag drar hem till caroline :) ikväll är det utgång med caroline :) och imorgon ska vi jobba.

Igår var skolan as seg och tråkig, men skönt med fredag :) efter skolan drog jag och sara hem till migensnabbis och hämtade mina tränings grejer och sen vidare hem till henne där vi chillade galet, åt mat och sen drog vidare till träningen. efter träningen var min pappa sur över något som inte äns var nödvändigt så jag fick inte dra ut efter träningen, men jag och emelie drog hem till Wille och kollade på när massa lanade hahah. sen blev det hem till sängen.

0

Natonella gick bra idag med :) Har chillat hela dagen, inte haft nån seriös lektion direkt. Jag ska snart börja plugga lite hk och sen dra på fys, är taggad men kommer typ inte kunna spela innebandy pgr av att jag fick en kvin i handen igår..Jag skulle slå jakob men råkade träffa kniven han höll i handen, det är inte så stort sår utom mer djupt.

Igår efter skolan drog jag hem och chillade lite, var hemma hos Natta ett tag innan jag drog hem till Mr J :)
har inte träffat han på länge så det var trevligt. vi kollade på film och chillade galet och hade det mysigt.


Måste vakna upp nån gång

När får jag ett slag i ryggen? när kommer jag vakna upp och fatta att du inte kommer komma tillbaka?
jag orkar inte gå runt och vänta på att du ska komma tillbaka från sjukhuset eller en resa, eller tro att du ska göra det. jag vill förstå att du är borta. känna mer sorg och vill att det ska göra ont på riktigt.
jag är påväg att vakna, men inte helt. jag saknar dig mamma<3

Hot revolver



Är glad idag! :D har haft en bra dag, beror nog på att jag ätit frukost och att svenska natonella gick super(Y)
Jag har precis fixat lite med datorn och ska snart kolla tv innan jag drar till träningen, är sjukt taggad!
Imorgon hoppas jag på att få träffa Mr J :) har saknat den lilla filuren :D

Btw kom på att jag jobbar på allahjärtans dag..lite sådär små segt men men :)

-

Dagen började med att jag gick upp och sminkade mig, var ovanligt trött. tog en titt på klockan och det visade sig att jag hade gått upp halv sex, fast ja skulle upp halv sju så jag la mig i sängen och sov en timme innan jag gjorde klart det sista och drog till plugget. Skoldagen har vart seg och vi hade en vikarie som inte fattade svenska, bra där!
Efter plugget åkte jag till forum och mötte upp olivia, vi åkte direkt hem till henne och fixade lite käk innan vi satt oss och kollade film :) Senare blev det en sväng ner till centrum för att köpa lite godsaker till imorgon eftersom jag har nationellt prov i svenska imorgon, är inte så nervös eftersom ja inte tror att det är så svårt.
btw på söndag ska jag prov jobba på ljusbussen :D ska bli roligt och spännande, får se om det är min grej att gå runt och knacka dörr och vara trevligt.

Imorgon efter skolan ska jag hem och städa, sen blir det träning! var ett tag sen ja tränade för jag har haft för ont i mina ben men är as taggad nu :)

Borde börja gilla söndagar


Min helg har vart hur seg som hälst. men endå roligt eftersom jag vart med underbara vänner :)
Igår efter jag var hos min farmor dorg jag hem och fixade mig, tog halv åtta bussen hem till Caroline och Kajsa. vi chillade nån timme innan vi drog till Boo kyrka på fest ( kan inte kalla det precis fest men men) vi blev inte kva5r där allt för länge. Carolines mamma kom och hämtade oss, körde oss vidare till skuru stugan. Där skulle vi på fest men det hade blivit ett missförstånd över det hela så blev inget. Caroline och Kajsa åkte hem och ja bestämde mig för att också röra mig hem. fick stå och vänta på bussen i 40 m. jag var inte hemma allt för sent, tog en macka och sen blev det sängen.

Så här långt på dagen har jag inte gjort nått annat än att kollat film med min bror, chillat lite i sängen. ska väl träffa
Mr J senare får se när han hör av sig :)


-

Kom hem från min farmor för ett tag sen, vi var ute på djurö och firade henne eftersom hon blev 70 år idag:)
Jag ska snart gå ner och kolla tv innan det är dags att fixa sig och dra och träffa Kajsa och Caroline! vi har lite planer för kvällen och det blir nog fest ;) vart är inte säkert än.
pusss

-


Sitter och lyssnar på musik, var hos fanny tidigare ikväll. vi myste framför en film med massa gott!
Blev inte utgång ikväll men hoppas på det imorgon ;)

Skuuulan

tjatja!
idag har dagen vart sjukt segt, hade no prov och det gick bättre än vad jag trodde! Jag ska snart skriva klart min so redovisning och städa lite. Min tunga var bättre idag och jag kunnde ifal få i mig lite mat, men kommer nog få leva på soppa ett tag till ;D

Yes

Idag tog jag hål i tungan :) jag var sjukt nervös, vet ej varför eftersom jag har piercingar på andra ställen. det gjorde ifal inte ont med det är sjukt jobbigt att försöka prata med en lång jävla stav i munnen eftersom min tungan inte är svullen just nu. jag sitter och försöker plugga till mitt no prov imorgon -.-
Ikväll är det paradise hotel finalen och det ska jag inte missa :D

RSS 2.0