Maskerad at joels place

så jävla sjukt kul det var igår på maskeraden hos joel! det var bra musik, jätte trevligt folk och almänt mys!
Det kan ha blivit lite för mycket av det goda igår men inget som ja stört mig på. Av nån anledning så trodde jag joel slängde ut alla så jag och johanna började röra oss mot bussen. johanna hade råkat ta fel skor och vi fick skjus av några randoms från södertälje?

Nu är jag hemma och har ont i min häll, något svagt minne av att ja gick hårt på en sten haha
Snart ska jag börjar fixa mig för att sedan åka hem till (*) där det blir lite party ikväll.
pusss

totalt borta

Jag har aldrig vart så här arg i hela mitt liv, det är som det brinner inom mig. jag vill bara riva sönder min kropp och dra ut allt som finns inut i. Jag förstår inte vad folks problem är? att dom inte tänker och ska alltid skylla ifrån sig på någon oskyldig. En sak vet jag och det är att det är du som gör fel, inte jag! jag orkar inte bry mig och försöka förklara för dig för du vill endå inte förstå vad problemet är så varför ska jag lägga ner tid på det?

;)

Nu är jag hemma hos från Kajsa, där jag tillbringade natten på hennes golv. Igår mötte och upp Kajsa och Louise i Ektorp just då hobby turkarna från stan kom och skulle slå nån ( moget moget ) inget fra steg där. Vi drog vidare hem till Kajsa och chillade ett tag tills Conrad ringde och frågade om vi hade lust att komma hem till Johan och små kröka lite. Vi tog första bäst buss. Det var inte så mycket folk men dom var full.

Idag hinner jag inte göra så mycket mer än att duscha och plugga. för ikväll är det maskerad som står på schemat :D jag har taggat hela veckan tills idag!

 


Gäst bloggning!

Hola! Amanda här!  Som ni ser har jag ändrat nu, inte helt klar än, men orkar inte fixa mer just nu.
Kommer kanske imorgon eller ja när jag har tid. Hur tycker ni headern ska sitta? Tell me! :)
Men nu ska jag dra mig.
Pussar!


Så jävla pinsamt!

asså shit, sitter och har ångest. jag är sjukt jävla trött i kroppen, känns som ja ska svimma. måste äta nått snart!
jag är så jävla äcklad av lite personer just nu. när ska man växa upp och skärpa sig. en sak har jag lärt mig att ja är mogen för min ålder jämfört med andra 94.or. shiiiiittt vad pinsamt gjort brudar....-.-

Stan idag

tja tja tja!
ska snart börja plugga lite matte-.- eftersom ja måste.....Idag ska jag in till stan en snabbis med emelie och jannice!
Efter det till forum och träffa kajsa och sen dra hem till mig tror ja eftersom vi ska vara i gustavsberg ikväll.
Dagens kläder:
min bror skjorta från hm
ett par vanliga leggings med dragkedjor.


Sjukt trött och as taggad tills på fredag

tja man! jag är så jävla trött idag. gick upp kvart i åtta för min mormor skulle lämna pengar, men hon kom inte förns vid tio så efter det gick jag och sov till halv ett. nu har jag precis duschat och ska snart börja plugga matte-.- så jävla tråkigt. jag skulle träffa haver idag men ja är så trött och lite häning så ja orkar inte. ikväll ska ja nog chilla om det inte blir film med några.


:)

hej gott folk! ska snart gå ner och sminka mig sedan fixa håret. idag blir det en sväng in till staden med johanna för att leta maskerad kläder (Y) Ikväll ska jag nog träffa några. är grymt uttråkad på att bara sitta hemma.

Igår kollade jag och olivia på en as bra barn film :D den var sjukt rolig haha.

Amanda ska fxa en ny header ( stavning? ) till mig idag :) jag vet vilken ja ska ha men jag vissar båda. hade as svårt att bestämma mig för jag gillar båda sjukt mycket, men jag tog det första för den är ganska enkel.

den första ( ska jag ha )


den andra

Tönt i webben

tja coolingar, inte mycket har hänt idag. jag har färgat mitt hår mörkar (Y) inte så stor skillnad men min toning hade börjar gå ut mycket. ikväll ska jag träffa olivia och kanske några fler.
pusss


Snygg snygg snygg snygg


Trött

tja dud`s
kom precis hem från johanna, sitter och äter ny bakade muffins från min farmor (Y)
Igår drog vi hem till nån kille i boo som hade "fest" vet inte vad man kan kalla det men det var inte precis röj men massa folk. Det blev helt fail eftersom grannarna kom vid elva och sa att alla skulle dra. Johanna, jag och roksa drog till orminge och möte sandra och jocke en lite stund, sedan drog jag och johanna hem och sov.

Idag ska jag plugga och chilla, ikväll ska jag nog träffa olivia och får se om vi drar ut och träffar några.
Imorgon ska jag hitta maskerad kläder ;)
pusss

Utgång i kväll

tja coolingar! Ska snart börja fixa mig för utgång. är jätte uttråkad eftersom ja bara kollat tv och suttit vad datan dagi. sjukt segt. Jag ska träffa johanna och vi ska vidare till boo.
puss


Jag vet vad jag vill, jag vet vad jag vill ha. så ge mig nu!


yeeee

Så, nu har amanda lagt ner tid och fixat min blogg :D det blev sjukt bra tycker jag! tack så jätte mycket. kolla även in hennes blogg ;) http://dasilvaa.blogg.se/

Lyckat igår (Y)

HEEEEEEEJ! kom precis ut från duschen, Idag ska jag bara sitta hemma tror ja. är ganska seg så pallar inte göra nått och plus att ja börjar bli mer sjuk :S så jävla segt nu när det är lov!

Igår kom olivia till mig åtta, vi segade lite och sen fixade vi färdigt oss och åkte till förmansvägen där David, Marcus och gustav hämtade oss :) vi åkte vidare hem till alexander ( tror ja han heter ) igår kväll var sjukt lyckat, chill men endå drag! vi kom hem senare än vad vi hade planerat eftersom bussen aldrig kom...


yeeaahhh

Igår var det party hos flottan, det var grymt nice ;) Jag missade bussen och skulle få vänta en timme om inte min söta bror hade hämtat mig! Vaknade vid tolv ungefär, har bara vart hemma och chillat galet idag! grymt grymt skönt. Ska väl snart äta och börja fixa mig. ikväll blir det utgång, inte bestämt vart än men det löser sig.

Höstloooooov!

Höstlov har nog dom mesta som överskrift idag ;) det är sjukt skönt att få vara ledig från skolan en vecka! Även fast ja är lite sjuk. På grund av att ja är sjuk kan ja inte träna ikväll eller spela min match imorgon :( Ska snart börja fixa mig för att dra och träffa max en snabbis innan jag ska hem till clara och fixa mina naglar. ikväll drar hon och ja ut och träffar några. Lördag, då ska jag chilla galet! kanske en sväng förbi forum, får se ;) Kvällen är inte helt planerad men har planer. tredje gången gillt? min data är cp i dag så det är tredje gången ja försöker skriva ett inlägg. puss

fuck you

Jag är för sent ute, det hjälper inte att försöka mer nu. men ja tänker inte ge upp.jag ska klara det här.

YEEAA

Humöret är bra men sjunker endå ganska lågt när jag tänker på hur många personer som är helt blåsta och tänker sig inte för vad dom gör..det är synd. jag har snart löst min och olivias resa till thailand i januari. det ska bli sjukt sköönt för det är 99% att det blir av från min sida (: nice nice
Jag ska snart gå ner och äta nått litet sen kolla tv, tror det blir sängen ganska tidigit ikväll.
pusss

YEEAA

Humöret är bra men sjunker endå ganska lågt när jag tänker på hur många personer som är helt blåsta och tänker sig inte för vad dom gör..det är synd. jag har snart löst min och olivias resa till thailand i januari. det ska bli sjukt sköönt för det är 99% att det blir av från min sida (: nice nice
Jag ska snart gå ner och äta nått litet sen kolla tv, tror det blir sängen ganska tidigit ikväll.
pusss

somliga går med trasigA skor

Vaknade halv tolv, grymt skönt! Jag har städat lite och ska snart plugga. Jag är sjukt taggad till lovet, det kommer bli grymt känns det som!

Nice

tja! ganska galen helg men nice (:
I fredags tränade jag, det gick ganska dra lite segt sådär. Efter det drog jag hem fixade mig och drog till Max, där det var lite folk. Efter nån timme kom min kära kompis linnea :D Vi var där hela kvällen sen drog vi hem och sov efter som vi hade matcher dagen efter. Vi vaknade upp av att linneas mamma och hennes moster ville kolla på oss eftersom dom tycker vi är lika. Första matchen mot älvsjö gick bra förutom att dom fick in ett mål så det blev 0-1.
Andra matchen gick sämre men ja tycket vi spelade bra, förutom att vi inte fick upp nått pasnings spel.
Igår var det fest hemma hos rogge. det var nice :)
Nu ska jag äta, imorgon är jag ledig. får se vad ja gör då
puss

SWEET

Iväg på träning snart, Idag har jag pluggat och fixat lite ny musik till min nya ipod ;) Igår var jag på bio med john. vi såg the ugly truth. det var jätte bra :)
jag just nu

History-Funeral for a friend

HEY, nu sitter jag hemma och lyssnar på musik. ska snart chilla framför tv eller nått. Idag åkta jag till skickla efter skolan, skulle lämna in min ipod. dom sa att det inte gick att laga den men eftersom jag har försäkring så får jag en helt ny, Plus att ja får den nyaste nano med video kamra och radio :D så imorgon ska jag hämta den.
Tränade vid fem till sju idag. gick bara bra.

Jag just nu


R I P MIN IPOD :(

Fuck, asså ja är så jävla jävla smidig..Min ipod fick åka en tur i tvätt maskinen idag (Y) toppen, en fördel den var smutsig?
alla min låtar kommer gå bort :(:(:(:(:(:(:( nu tänker jag bli emo för kvällen.

Nu taggar jag till sängen (Y)

Hey! det var en nice kväll hos Joel igår, lite segt men endå kul :) Idag har jag absolut inte gjort nått. Vaknade upp hos johanna vid tolv. åt lite mat sen drog jag hem till olivia och chillat. Nu tänker jag lägga mig i sängen framför tven ett tag. nån på mobilen.

Dagens låt:  Jeremih-Birthday sex
Dagens person: "hemligt"
Dagens kläder: Mjukis
Dagens längtan: sommar
Dagens humör: inte för glad.


Nu drar jag ut!

Åker till Johanna, sen vidare hem till " ". (y) hör imorgon.

TAGGAD

Shit, jag är sjukt glad. så jävla lyckad kväll igår! det var skit kul :D Jag möte upp Gabi och Clara på bussen påväg till centrum. i Centrum träffade vi Rebecca. Åkte sedan tillbaka med bussen till Skogsbo hem till Max. Där var det livat och blev ännu mer livat senare på kvällen. Jag har inte haft så här kul för än typ för en månad sen ;) Jag och rebecca hade en kul busstur till slussen. Hoppade på tubbe men Lugna gatan. Sen kom vi till avkala och sov.

Ikväll är jag taggad. vill göra nått skit kul. Men planerna är att träffa Johanna och några. blir nog inte ut men får se.
puss


Olivias beksrivning av hennes klass.

vadfan finns det o säga, hej jag fick 1 rätt av 23, min lärare är cp. det ända hela klassen gör på iprincip alla lektioner är att sitta på facbook. vi leker med photoshop och skriver av varandra. när det är prvo smsar alla med alla. och på helgerna är alla alkolister och alla är hjärndöda

Olivias beksrivning av hennes klass.

vadfan finns det o säga, hej jag fick 1 rätt av 23, min lärare är cp. det ända hela klassen gör på iprincip alla lektioner är att sitta på facbook. vi leker med photoshop och skriver av varandra. när det är prvo smsar alla med alla. och på helgerna är alla alkolister och alla är hjärndöda

trönt

Har precis fått i mig lite mat, min hals gör fortfarande ont! Snart ska jag börja städa mitt rum, min toa mm.
Eftersom vi får gäster ikväll.

Känns som allt mellan oss snurrar, det känns så konstigt. Jag vill inte mista det som finns!



Godmorgon :)

Min hals gör ont, det regnar och blåser ute:S jag hatar när det är fult väder och man känner att man inte har nån lust att gå ut. Tror Jag gör sällskap med olivia till bussen idag.

Släpp taget helt

Idag är sen sån dag då allt känns fel. inget är bra! Jag orkar inte bry mig längre, vill bara ge upp. släppa taget och skit i allt! men jag tänker fortsätta kämpa varje dag, hur mycket jag än inte vill eller orkar.

Veckan

Imorgon:plugg
Torsdag: släkt fika
fredag: träning, sen träffa rebecca
lördag: match, hem till farfar på fika
söndag: vet ej

:)

Idag slutade jag kvart i fyra, fick reda på att jag klarat mitt kemi prov! (Y) Idag har det var en seg seg skoldag...
Är sjukt trött och har ont i halsen. Ikväll blir det inget tränande för mig :( ska kolla. minh als kommer inte palla.
puss

måndag

Helgen har vart lugn! Idag slutade jag elva. träffade Gus ett tag och sen gick jag vidare hem till Rebecca. Vi gjorde mat och städade henne rum :) Ikväll har jag tränat, pluggat och vart med olivia. snart ska jag göra mig klar för kvällen och sen blir det tv. imorgon börjar jag halv nio vid londonviadukten. vi ska på stadsvandring.
puss

Party

Nu drar jag och Olivia hem till persika! ikväll ska det bli party! Imorgon ska jag chilla och kolla på film. Träffar nog baby imorgon också. Jag har några till nätter ensam att se fram imot.
Pussssss

Nice

Kom precis hem från stan, har vart där med Rebecca och Oskar. Skolan idag var seg seg. vaknade upp med att min hals var grymt tjock och jag frös söm ett får utan ull. Snart ska jag hoppa in i en varm dusch och sen fixa mig. Kvällen ska jag spendera hos olivia, eller om vi gör nått annat!

Igår Var jag med Gus efter skolan, vi kollade på tv och var almänt döda efter skolan. Vid fyra drog han iväg på fotbolls match och jag möte Amanda i stan. Köpte ett par skor. efter nån timme Möte vi upp Nennah vid slussen och åt donken. Vi röre oss vidare till Hendriksdal när Amandas pappa hämtade oss och skjusade oss till idol studion. Vi kom ditt och hängde av oss, gick vidare till kön och väntade på att få komma in. Efter ett tag släppte dom in oss och vi tog platser. Det vart grymt bra platser. Det var verkligen grymt kul att få kolla på idol och dom var jätte duktiga.

RSS 2.0