PANIK JUST NU

Jag blir så arg på folk ibland. folk som tror att dom är bättre än folk bara för att dom har dyra kläder,mer pengar, många vänner och går på fester och är kaxiga. jag klara inte av sånt får panik. ni har sjunkigt lågt i mina ögon. jag har alltid vart mig själv för er. har inte brytt mig om vad ni eller folk tycker om mitt utseende eller betende. så sluta bara vara och skaffa er ett hjärta och bli en bra vän! jag vet att ni inte alltid har vart så här..

ifall ska försöka lugna ner mig och kolla på en film, min älskling kommer och sover med mig sen och det ska bli jävligt nice! jag kommer nog inte kunna sova ensam på ett tag nu eftersom jag har sovit med micke i typ tre eller två veckor i rad. han kommer dock inte upp morgonen utan mig!

-


Nu drar jag hem till min käraste pojke och myser galet! TJING

Måndag idag

hej hej hej hej
sitter och har datakunskap. ganska seg lektion! inatt sov jag med min myspojke, han kom till mig vid tio och vi kollade på film och åt ostbågar. Idag slutar jag tre och efter skolan ska jag vara med micke ett tag innan jag,pappa och kicki ska åka och kolla på ebbas ( vår föra hund ) valpar. ikväll har jag även träning men tror inte jag ska träna för jag har ont i skallen och träningsvärk men får se senare hur det blir med det. måste jobba vidare nu.
TJING

hej hopp

Tjänna" var ett tag sen, har inte haft tid att blogga, har ju börjat skolan så man måste ju komma in i sina rutiner..skolveckan har vart seg och jobbig men börjar komma in i det endå. I helgen har jag inte gjort så mycket annat än spelat innebandy cup i tumba! vi har tränat en vecka med fys typ fyra gånger sen en vecka med fys och två hallträningar, men cupen gick helt okej,  vi vann en match av fyra så det var väl inte så kul men vi spelat jämt med alla lag! ikväll ska jag inte gör något, min kära pojkvän kommer hem till mig efter hans har spelat dm. så vi ska nog mysa galet och sen gå till skolan imorgon..

Bild från i sommar

yee, tror inte man kan ha tråkigare än mig just nu

hej där! har sjukt tråkigt kanske det är bra att fördriva tiden med lite bloggande då! igår började jag skolan som sagt, klassen är helt okej tror det kommer bli bra när vi lär känna varandra mer. lite tråkigt att det bara går tre killar för jag kommer inte palla om det blir tjejdrama! nacka värkar vara en bra skola så den är jag nöjd med. jag har klippt mig och färgat håret mörkt! det är helt ok har inte vant mig än men det lär jag göra snart. vi slutade halv ett idag typ, då drog jag emelie,jossan,emma och jessica till forum för att inhandla lite skol saker och jag köpte en jacka. Ikväll ska jag bara ligga hemma hos micke och mys för imorgon ska vi nämligen till utö där hans mamma och daniel ska gifta sig :) det ska bli trevligt.

-

HEJEE! jag sa att jag skulle få igång bloggen, men nu blev det inte så..jag lär komma igång när skolan börjar och alla rutiner faller på plats. Idag har jag inte gjort ett skit. sov till tio sen gick jag upp i en timme och sen somnade jag om. när jag vaknade kollade jag på tv ett tag och sen bestämde mig för att dra ut och springa för att testa mina nya skor. blev ej så pga vädret...har vart på coop med min bror och therese för att köpa hår färg. nu ska jag ut och springa sen kommer min älskling till mig. imorgon ska jag klippa håret och tror jag färgar det ikväll eller imorgon ;)

Kärlek är underbart

Jag vet inte vad jag ska säga eller hur jag ska förklara, jag vill bara skrika av lycka att jag har hittat dig. Jag mår så bra och blir så glad av att få vara med dig, blir helt varm i kroppen och pirrig i magen av lycka så fort jag tänker på dig! du är så galet underbar och jag vet inte vad jag skulle ta mig till om du inte skulle vara vid min sida.jag älskar dig Mickael Hessedalh<3

RSS 2.0