mmm

Smärta smärt, jag känner mig totalt utvecklingstörd i min arm. fyfan vad ont man får i armen efter svin-sprutan :S
Idag gick jag till skolan fast jag fortfarande var sjuk, jag hade bildredovisning som gick bra och sen för att ta den jävla sputan. efter det drog jag hem och sov i tre timmar innan jag gick till centrum och mötte upp olivia. vi drog hem till henne och kollade på nya saw...sjukt jävla äckluig film! efter det åt vi mat innan jag drog hem och satt mig vid datorn.



LördAg och jag är taggad (Y)

Idag är det lördag (Y) så jävla grymt skönt med helg. Idag vaknade jag upp hos clara, jag packade min väska och drog hem och fixade mig lite innan jag tog bussen upp till ösbyhallen eftersom vi hade match mot värmdö! Första 30 minuterna av matchen gick strålande sen sjönk vi ner. kommer inte ihåg vad det blev. När matchen var slut drog jag hem och duschade, fixade mig och nu är jag klar för att ta bussen hem till Kajsa innan vi drar till Caroline på tjejmiddag :I gyrmt mysigt. vi ska äta där och hare trevligt och sen kanske vi drar ut eller nått.

Igår efter skolan tog jag bussen till sickla för att mötta upp Aleks. vi drog vidare till forum, och jag köpte lite saker. Vi träffade jokum och några till innan dom skulle dra och fixa lite saker (; Jag kom hem vidh alv fem tiden dp jag fixade mig och gjorde mig klar för att träffa Clara. vi var hos mig ett tag innan det blev så att vi skulle till Linnea. Vid kvart över åtta tiden var vi hos Linnea. det var grymt kul och härligt folk där.

mmm whatch say

Jag sitter och små pluggar på min svenska uppsatts som ska vara inne imorgon...Har precis vart ute med hunden och prata med Aleks i telefon.
Jag slutade vid två idag, jag och clara drog till sickla för att köpa mina efter längtade skor och hennes väska (Y)
Vi tog en snabbis till forum innan vi drog hem. Har sovit sen dess.
Imorgon är det fredag och det ska bli grymt skööönt med helg! Lektionerna imorgon är chill. har musik redovisning som inte kommer gå så bra, men skit samma. Efter skolan ska jag träffa Aleks, blir väl en sväng till forum eftersom jag ska köpa min väska (; Imorgon kväll vet jag inte vad som händer än, men blir väl träning och sen utgång!
puss på er

Kent-töntarna

Jag har precis slängt alla kläder på golvet från sägen och sitter med tandborsten i munne och är berädd på att lägga mig i sängen och sova. Idag slutade jag kvart i fyra efter mer än en timmes bild lektion. Jag drog hem och chillade ett tag innan jag packade mina innebandy saker och drog hem till Emelie. Vi pratade om allt mellan himmel och jord innan vi fick skjus av hennes mamma till träningen. Vi var många på träningen idag och det gick bra och var kul tills jag fick ont i halsen....Imorgon börjar jag halv nio med träsjöld i två timmar. så jävla fucking tråkigt -.-
puss

Den värsta dagen på veckan

Det är måndag, så sjukt segt! det roliga är ju att jag alltid kan se fram emot att träffa min favorti mentor det första jag gör på en måndag. tummen upp på det (Y) *ironisk*
Idag har skolan vart chill med mycket skratt och totalt utflippad. efter skolan drog jag hem, slängde i mig en macka och ner till isen och tränade gruppen!
Imorgon ska jag till skolan och sen träffa Emelie, det blir träning på kvällen!
pusss

Lördag lördag

Jag är helt slut i kroppen efter båda matcherna idag. ska snart gå ner och knarka alvedon så jag orkar gå ut ikväll!
Första matchen var mot Älvsjö. vi splade bra den matchen, hade behövt mer fokus och mer rörelse men är endå nöjd med matchen. dom van med 3-1
Andra matchen var mot Djurö. fyfan vad vi var grymma (Y) alla var as taggade hela matchen och igen gav upp. vi spelade lika den matchen 3-3
Ikväll ska jag dra ut och träffa några med olivia, vi ska till stan eller till nacka!

btw eftersom lilla Aleks blev ledsen över att jag inte skrev att ja skulle träffa han och hans polare så gör jag det nu :D Jag  och olivia träffade aleks och hans polare i lördags kväll
pussen

Onsdag(Y)

hej hej, har precis gått i från tv med en ledsen minn eftersom Paradise hotel är slut för ikväll..jag bara längtar tills nästa gång det är :D haha
Idag har det var en seg dag i skolan fast med mycket glada minner (Y) efter skolan drog jag hem till rebecca med clara. vi drog vidare till forum ett tag där vi träffade oscar och alex. Jag kom hem vid halv sju tiden då jag gjorde mat och pluggade.  fett segt att jävla hor comviq fuckade idag också....


Cimon



Cimon är en av dom heta killarna i Paradise hotel. kanske den snyggaste? jag själv tycker det (Y)
han har inte börjat märkas än, "Han är ingen i spelet just nu " han kommer nog börja spela tufft och förvårna alla snart kan jag tänka mig. 
kanske årets nya snygga tv stjärna? ;)


Skolan

Har vart i sjolan ungefär tre timmar nu, och har bara suttit vid datorn och skrivit massa. börjar bli sjukt tråkigt nu.
Idag slutar jag kvarti fyra, ska hem och typ plugga eller chilla sen blir det träning! ja är sjukt taggad på att träna innebandy :D
puss på er


Dirty Diana


I know how you breathe, you push me harder against your body,
my hands are playing in your hair and across your body.
love is overrated

Klingaan- det om då (Y)

hej hej, jag ska snart springa ner på träning! är ganska taggad på att åka skridskor just nu (:
Idag slutade jag elva, skit skönt! Jag tog en sväng till sickla med Rebecca där jag hittade mina efter längtade vinter skor som jag ska köpa så fort som möjligt (Y) Idag när jag kollade igenom gammla bilder på bärnda skivor hittade jag min favorit film Natt buss 807 (Y) haha sjuuukt skön.

Jag just nu



" You make me feel good (Y) "

Hatar söndagar!

jag är så sjukt seg, har fått i mig mat så jag hoppas att det vänder. Idag har jag pluggat på min bild uppsatts som ska vara klar imorgon. ikväll blir det paradise hotel på tv (Y)

Igår blev det utgång ganska sent, drog till skogalund och mötte upp Louise,Caroline,Felicia och Madde vid halv tio.
Vi drog oss vidare hem till nån August. Där var det lite party med hela 95 liggan från nacka ha ha
Träffade även på lite annat sköönt folk. Vid ungefär tjugo över elva tiden tog jag och några andra en sväng in till slussen där jag mötte johanna, vi satt och var sociala innan jag tog bussen till telegram för att vänta på G.
Blev så att jag gick hem till Eric ( som hade party ) med Alex och lite folk, hann inte vara där länge innan G, jag och Mac pac rörde oss hemmåt. Jag vaknade upp hemma hos G där jag har tillbringat min natt (: 

LördAg och jag är taggad (Y)

Sitter och lyssnar på Rammstein som jag helt har fasnat vid just nu! grymt sköön musik.
Har fixat klart mig och ska väl snart röra mig eller nått.

Godmorgon

shiit asså, det är lördag och jag gick upp kvart i åtta (!?) as segt känndes som jag skulle till skolan. jag ska iväg och kolla på min innebandy match mot hammarby (Y) emelie och hennes mamma kommer och hämtar mig fem över halv nio  (;
under dagen idag ska jag bara chilla och typ städa, sen ikväll får jag se!
puss på er

Fredag den 13:de

jag är trött trött trött och det var länge sen jag bara var hemma en fredags kväll! ganska skönt och lägga sig i tid. ska upp tidigit för att kolla vår match imorgon ( som ja skulle spela) men har gjort illa mitt knä jag "skaddade" föra helgen.
Imorgon hoppas jag på att det blir utgång ;)

stakars barn som är födda idag! riktigt orturs barn ;) och jag syfftar på dig...

Toorsdag

tjaaaaa!
sitter hemma och kollar lite på min bild uppsatts, försöker skirva lite mer men det går segt! Ikväll blir det träning för mig. är ganska taggad och träna eftersom det var ett tag sen jag gjorde det. imorgon är det fredag (Y) det är fredag den 13:de..otursdag! så därför blir det ingen utgång för mig plus att jag har match mot hammarby tidigt på lördag.


ångest

Vad är grejen med att kämpa när endå ingen stöttar och ser att man gör framsteg? jag känner att ja verkligen inte vill. jag vill bara kassta mig i ett svart hål och försvinna till en plats där allt är tyst och svart. ingen som stör och skriker på en att man måste göra saker, att man måste klara saker annar blir man inget..

TISDAAAG

Sitter på so lektion just nu och skriver om mitt " eget företag " det går ganska segt men nice att ha dator på lektion. Idag slutar jag kvart i fyra, ska bege mig hem till mig med Clara en snabbis sen vidare hem till henne för att hämta biljetterna till pink konserten ikväll (:
så det blir ingen träning ikväll..me på torsdag och fredag så ska jag träna.

Helgen har vart chill men endå utgång. I fredags var jag med Clara och Rebecca. vi drog och träffade lite polare i gustavsberg, jag kom hem ungefär tio över tolv och sov. I lördags vaknade jag upp och var sjuuukt segt och trött. På kvällen mötte jag och Olivia upp brooollish ! vi drog vidare hem till jocke där lite annat gööött folk var. Pontus kom och hämtade oss senare på kvällen och vi tog en sväng in och hälsade på grannen a. Söndag var det att kolla match på schemat! yeees yeees djurgården vann:D:D:D:D:D

Jag orkar inte med att min hor skola har förstör mitt liv....

Såååå jävla fucking sur

snart ska jag träna grupper i ungefär två-tre timmar... inte så taggad på det eftersom mitt huvud dunkar och ja är så jävla sur....jag hAAAAAtar min rektor, min skooola mina l'äare alllt! och btw glömde nästa bort att skriva att fiiiinns ingen jag hatar mer än fula, äckliga,tjocka,gnällande E. så skaffa dig ett liv!"

fredag

Jag har precis duschat, sitter och lyssnar på musik(Y) igår i skolan var dagen seg men det gick bra på mitt engelska prov :) på kvällen fixade clara och rebecca sig hos mig. lite senare drog  i ner till centrum och åt sen hem till jims polare för lite chill fest. vi var där ungefär till tio då vi drog vidare till centrum föpr att möta oscar och olle. det var galet. jag hoppade på tolv bussen där oliva var och vi tog sälskap hem. Nu sitter jag här med ont i mi8nn knä och väntar på att ja ska orka gå ner och göra mat.

Love child

Jag har haft en ganska bra dag, lite seg bara! Spenderade dagen på cosmonova med klassen. det var mycket bättre en lektioner men ja kan inte påstå att ja gillade eller fattade nått av frågorna vi fick efter filmen. Efter röre jag mig till  nacka gymnasium för att vänta på Johanna. jag träffade även på Idag och Olivia ett tag. trevligt trevligt!
Imorgon är det engelska prov, yyeeeaaaa känns sådär okej (Y) nu ska jag dra till duschen så vi hörs imorgon gott folk!

Snygg eller vadå?

så seeeegt

Nu orkar jag inte mer, jag ger fan snart upp om det ska vara såhär!? Allt har var fel, segt och bara allmänt knas sista tiden. jag har inte orkat med nått bara vart hemma och typ haft ångest över allt i skolan och deprimerad för massa annat. låter som ett vanligt liv för en tonåring?

pluggpluggPLUGGG

Har så mycket plugg som måste göras just nu! hinner inte uppdatera.
Fredag: engelska prov

Nästa vecka
Måndag: bild prov
onsdag: Iidrott uppsats ska vara  klar
torsdag: so uppsats ska vara   klar

veckan efter
måndag: bild uppsats ska vara klar

scream-slipknot

Dagen har vart seg. slutade elva och drog hem till clara för att fixa naglarna och bara umgås. vid halv sex vare dags för samtal. gick bra! ? tror ja. snart kommer jag släppa ut all min flipp och ångest!


Det är så mycket just nu!

galet galet! det är så sjukt mycket som ja vill skriva just nu. saker som borde komma ut och saker som inte ska komma ut. Jag orkar inte berätta om igår mer än att det var sjukt kul att vara med caroline igen eftersom hon vart borta hela lovet. Vi drog på fest hos nån random vid björknäs,Blev på hoppad inatt vid ungefär halv fyra av en caroline som var tvungen att berätta att sam hade dansad i köket med strumporna på! haha knas

Jag vaknade tår-ögd i morse av att jag drömt att jag hälade på min mamma hemma i vår "gammla" lägenhet.
huset var tomt, eftersom " jag inte hälsat på henne på länge" Jag låg brevid henne i sängen och hon höll mig i handen medans hon berättade vad hon hade gjort under dag. hon hade vart ute och gått och prata trams eftersom hon var fövirrad och sjuk. jag sa att det var lungt och det var inget fel att prata trams eftersom hon var sjuk. hon stängde ögonen och somnade vid min sida. jag sa att jag älskade henne.

det börjar bli ganska jobbigt nu, att vara i från henne. man börjar sakna allt. det är så svårt att få in i skallen att man aldrig, verkligen ALDRIG mer kommer få träffa en person man älskar så mycket. det gör ont..




RSS 2.0