Såååå jävla fucking sur

snart ska jag träna grupper i ungefär två-tre timmar... inte så taggad på det eftersom mitt huvud dunkar och ja är så jävla sur....jag hAAAAAtar min rektor, min skooola mina l'äare alllt! och btw glömde nästa bort att skriva att fiiiinns ingen jag hatar mer än fula, äckliga,tjocka,gnällande E. så skaffa dig ett liv!"

Kommentarer
Postat av: Josephine :)

Hej ursäkta men de är du som gnäller om denna sk "e" på din blogg, vilket betyder att du gnäller mer..

och du har ju inte spec mkt bilder, så jag antar att du är en ful liten sak som f.ö lär vara tjock och äcklig.. ja, du förstår de kallas omvänd psykologi.. du skriver om saker som du är missnöjd med på dig själv och kastar det på någon annan.. det är nog dags att växa upp lillan :)

2009-11-11 @ 00:11:54
Postat av: josefin

haaha vem fan är du? och vad fick du luft ifrån?

jag tänker inte lägga ner tid att bry mig vad retards tycker och tänker om mig. och sitter och kommenterar min blogg för dom har inget bättre för sig!

och du är säkert lika ful,tjock och äcklig som e och vet du hur mycket hon gnäller? nej? om du inte har sätt så har jag visst bilder på mig...tyck vad du vill om dom och ja har inte klagat nått på mig själv i bloggen.

2009-11-11 @ 18:51:15
URL: http://allthesethings.blogg.se/
Postat av: josefin

haha vem fan är du? och vad fick du luft ifrån?

jag tänker inte lägga ner tid och bry mig om vad massa retards som inte har något bättre för sig än att kommentera min blogg. om du inte kollat på min blogg så har jag lagt in massa bilder och jag har inte skrivit nått ja är missnöjd med mig själv? frågan är vad du fått det ifrån?

du är säkert lika ful och äcklig som e om inte mer.

2009-11-11 @ 19:46:27
URL: http://allthesethings.blogg.se/
Postat av: N

josse är långt ifrån tjock,ful och äcklig!

skaffa dig ett liv och sluta lek smart "josephine"

2009-11-11 @ 21:32:31
Postat av: Aleks'

Haha, josse är ju då inte direkt tjock haha, verkligen inte ful och äcklig heller :P josephine röda veckan kan va hård men kör upp dina ord i röven :) puss

2009-11-23 @ 16:42:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0