godnatt

Mr j drog för ett tag sen, vi chillade och kollade på film och hade allmänt mysigt! :)
Jag ska snart krypa ner i sängen och försöka sova, tror det kommer bli svårt efter som ja har så mycket i huvudet just nu , jag är glad och pirrigt! imorgon ska jag ta hål i tugan är ganska nervös men det kommer bli bra plus att ja har väntat sen jul på det så!

Lyckad lördag

Det vart en lyckad lördag hemma hos johan i boo kyrka. det var trevligt folk.
Senare drog jag och johanna hem till henne och gjorde mackor och sen blev det sängen.
jag bestämde mig för att åka hem tidigt, vi gick upp vid kvart över elva och åt lite innan jag drog till bussen. nu sitter jag hemma och göra inte så mycket, väntar på att mr j ska vakna till liv och höra av sig :) blir förmodligen film mys idag :)

-

Har haft sjukt mycket i skolan så har inte hunnit skriva. men jag kommer nog skriva lite i helgen nu.
I igår hade vi tränings-match mot orminge. det gick sådär vi förlorade med 3-0. dom spelar i divition och vi spelade jämt med dom. vi kunnde rört oss mer och lite så. men annars vare bra! :)
Ikväll ska jag träna, sen vet jag inte riktigt. har ingen match imorgon eller resten av helgen så kanske drar ut ikväll ellero m det blir hemma kväll framför tv. Imorgon har jag inga planer för dagen, på kvällen blire bio med kaja och sen utgång. Min söndag kommer jag spendera med j :) mys mys!

-

I miss your lips, I miss the vicinity of your body and the feel of your hands on my body..



Ledig idag

hej hej!
var ett tag sen jag skrev nu, har inte haft tid eller lust direkt. men efter som jag inte gör så mycket just nu så tänkte jag slänga in ett inlägg.

Idag tvingade jag upp mig själv vid halv tolv efter som jag skulle ut med hunden. Jag har vart ledig hela dagen för att skuru hade öppet hus i lördags så. Idag har jag bara städat och städat ska sart plugga lite så det blir ingen träning för mig idag. imorgon ska jag till tandläkaren :D är grymt taggad och vill ta bort min tandställning så jag kan ta hål i tugan.


I torsdags:
Jag drog tre timmar tidigare från skolan för att hinna hem och fixa lite innan jag drog till Innebandy centret för att kolla på Johnbauers träning med Natta och Felicia.

I fedags:
var jag i skolan, hade so/engelska prov. det gick hyffat tror jag ifal kommer få godkänt. Efter det så hade vi dubbel musik lektion, måste säga att vi har den sämsta musik läraren! han kan inte välja bra låtar, han behandlar oss om små barn och man hör inte vilken låt han spelar på piano när man ska sjunga....
efter plugget drog jag hem och chillade innan träningen. den gick sådär, var inte på det bästa humöret plus att jag hade gjort illa mitt ben så kunnde knappt springa. Efter träningen blev det en sväng till mölnvik och coop innan jag drog hem och duschade,fixade mig och sen gick hem till Natta. vi drog vidare hem till Tony och kollade på film med lite polare.

I lördags:
Hade match mot värmdö vid elva tiden, den matchen gick sådär. ingen var direkt så taggad och jag spelade inte så mycket för mitt ben. Efter matchen drog jag hem fixade mig snabbt. mötte upp Felicia och Emelie på bussen vidare till Nacka Gymnasium på öppet hus. efter nån timme spenderat bland massa folk och klass rum så drog vi vidare till förum där jag köpte en kofta och två tunikor. På kvällen drog jag hem till Caroline där några polare var. vi för krökade och sen drog vidare hem till Malcom på födeledags fest. sen senare på natten blev det tv-spel hos agge.

Igår söndags:
igår vaknade jag vid tre. var grymt seg hela dagen och låg mest oc chillade.

Allt är fel just nu, jag vill bara sjunka ner i marken och typ döö...

jag kommer nog inte blogga på ett tag, kanske massa emo innlägg eller något. eftersom som jag tykcer det är skönt att skriva av mig.

Mamma, jag saknar dig så förbannat mycket! det är nu jag börjar märka att du inte finns. men jag vet och jag hoppas att du alltid kommer vara vid min sida även fast ja inte kan se dig.

Planer fram över


Idag torsdag:

Dra till SL-hallen och kolla hur Johnbauer tränar plus öppet hus.

Imorgon fredag:
skolan, dubbel musik lektion och se fram imot....
Kvällen, träna och sen chilla.

Lördag:
match mot värmdö?
kvällen, utgång?

Söndag:
chilla med j?
dra ut?

Måndag:
ledig :) vara med fredrik


Life is too short to not try


döödödödö

Vad mer kan gå fel? den här dagen har verkligen sugit!
allt har typ gått fel, och det är inte mycket bättre av att olivia drar till thailand snart och ja skulle med men eftersom min äckliga jävla fitt hor skola inte lätt mig få ledigt så är jag kvar-.-!
Min hund har typ ätit mitt löshår! jätte kul, har letat överallt och jag hittar det inte. jag kommer nog vara hemma imorgon från skolan,orkar inte med den just nu. men det blir öppet hus på Johnbauer imorgon ifal.

Inga ord

Tårarna rinner ner för kinden och jag håller om mamma och skriker jag tänker inte släppa bliker från dig en sekund.
jag vill inte att du ska dö mamma, så gör inte det!


vaknade upp för en stund sedan av den här drömmen, mina ögon är fortfarande tårögda.
nu ska jag skaka av mig lite och gå ner till träningen, det är konståkning idag.

I do not know what I feel



Jag har kännt mig som en leksak allt för länge nu, dags att sätta stopp för det och ta tag i saker och ting.
sluta leka runt

Söndag och skola imorgon...

Hej
Jag har precia tvingat upp mig ur sängen, kunnde sovit ett tag till men kännde inte för att sova bort hela dagen.
Igår hade vi två matcher. den första mot djurö ute i djuröhallen klockan tolv. Vi förlorade med 3-2 men vi hade hela matchen och kunnde vunnit om vi hade satt våra målchanser. Andra matchen var mot hammarby, hemma match.
Det va några som spelade båda men jag var bara reserv men fick spela ett tag. Ibörjan spelade vi skit dåligt, allt gick nog bara fel och det blev en skit seg match. När vi möter lag som är "sämre" än oss så blir nog vi också sämre. Men vi  fick upp spelet och bytte ut lite folk så det blev en vinnst med 1-o ifal ;)

Efter matcherna drog jag hem och duschade. vid halv fem tiden tog jag bussen hem till rebecca och vi började fixa oss för att åka till (........) och träffa hennes polare. Vi kom dit vid åtta/ halv nio tiden. Det var trevligt och as goda drinkar.
Vid halv tolv tiden började vi dra oss mot slussen för att åka hem. kom hem halv ett och la mig och sov direkt,

Idag ska jag nog bara chilla, städa och lite så eller träffa en kompis :)
pusss

en bild på mig och Rebecca från igår

I väntan

Vad blir ditt namn baklänges? nifesoj

Har du gjort en snöängel i år? nej


Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus? har aldrig legat på sjukhus


Har en dröm gått i uppfyllelse under 2009? inte något ja kommer på...


Tycker du att sengångare är söta? hahahah ne :P


Har du någon gång testat karate? nej

Första sporten du gick på? hmmm konståkning :D

Minimorötter eller pommes frites? hmmm båda, bror ju på vad man är sugen på!

Vad längtar du mest till just nu? massa saker.

Hur gammal har du tänkt bli? inte för gammal

Har du haft vattkoppor? japp

Vad drömde du inatt? inget jag kommer ihåg

Vilken tv-serie är bäst?
paradise hotel lätt

Vad åt du senast? godis :P

Vad är du mest rädd för i hela världen? att förlora allt/alla jag älskar och stå ensam kvar.

Läser du på baksidan av mjölkpaketen? hahaha nej, var ett tag sen

Vad har du för färg på bikinin? hmm svart

Snyggaste läraren? haha ;) alla vet nog vem ja tycker ( tänker tyvärr inte dela med mig med det i mig blogg)


Är du mörkrädd? ja ibland

Har du någon gång haft på dig ett par trosor? hallå? ja är tjej

Riktig gran eller plastgran? riktig

Tänt eller släckt när du ska sova? släckt annars kan man inte sova.

Godaste drickan till frukosten? te


Har du spelat tjej i en teater? nej :)

Duscha eller bada? båda


Har du gråtit i skolan nån gång? japp...


Hur tar du dig till jobbet?
jag jobbar inte

Sjunger du på toa? haha nej

Vilken färg har din jacka? svart, blå

Använder du långkallingar? nej jag hatar det :)

Är du höjdrädd? aaa

Vilket land vill du åka till?
Thailand

Vad var det senaste som fick dig att skratta? hmmm kommer ej ihåg :)

Vad ska du göra NU? jag sitter och håller mig vaken.

Pratar du fortfarande med den personen du kysste senast? aaaa

"I like it when your lips touch my lips"

Idag hade jag svenska och sen tio m engelska innan vi drog med klassen till stan och simmade, blev lite oseriöst i vattnet men tror endå det gick att få ett hyffsat betyg. Efter det drog jag hem och duschade innan jag mötte upp natta, vi drog till centrum och köpte godis :) Jag ska snart gå ner och ta något att äta sen blir det träning och en chill kväll. Imorgon är det match ( är sjukt taggad ) sen på kvällen ska jag vara med rebecca och det blir utgång.

Redan torsdag igen

Det var ett tag sen nu, jag har inte kännt att jag orkat skriva och haft mycket att göra dom här dagarna nu när skolan börjat igen. Det är ganska mycket med skolan nu som är viktigt men ja är taggad att fixa till det och så. Den här veckan börjar närma sig sitt slut och ja har inte gjort något som känns nödvändigt att skriva, mest vart med kompisar och tränat! är skit taggad på att börja träna mer och verkligen satsa nu och det är nog mitt mål för 2010.
Mitt humör började dåligt i veckan men har ändrats och vart mycket fram och tillbaka. Idag har jag var i skolan, en jobbig idrotts lektion och mycket flumm, sen en sväng till forum innan jag drog hem och chillade för att vänta på J som jag vart med ikväll, vi chillade och kollade på film bara :)  Imorgon är det träning igen och sen ska jag träffa olivia som jag inte gjort på jääääääääääääätte länge eftersom hon vart fast i en lägenhet i sickla med hennes polare.

Söndag

Sitter med en bulle och en kopp varmoboy (Y) snasnart är det dags att lägga sig i sängen och sova så att jag kommer upp imorgon. Det var faktiskt skönt att bara vara hemma igår, chillade framför tv och åt middag med min bror.
Idag har jag inte gjort ett skit, suttit vid dator och åkt en sväng till kajsa för att hämta mina saker.

En mupp bild på mig från idag

Jag har tråkigt

tio saker om mig:
1. är du singel? jaaa (;
2. är du lycklig? ja till och från
3. är du uttråkad? haha aa nu ja
4. är du ledsen? nej
5. är du italienare? haha nej
6. är du gravid? verkligen inte
7. är du full? haha nej inte ikväll
8. är du nöjd med ditt liv? ja då
9. är du från irland? haha nej
10. är dina föräldrar fortfarande gifta? nej..

8 saker om ditt kärleksliv:
1. tror du på kärlek vid första ögonkastet? jaaa
2. har du någonsin blivit sårad? japp det har jag..
3. har du någonsin tänkt på samma kille flera gånger under natten som innan du somnar? klart man har
4. har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? hmmm aa det har jag nog
5. har du kysst någon inom de senaste två veckorna? yes :)
6. har du haft någon hemlig beundrare? haha hur ska jag kunna veta det?
7. är du kär nu? ne
8. vill du gifta dig i framtiden? ja då, nån gång i livet

saker, två alternativ:

1. kärlek eller lust? kärlek
2. hår eller ögon? ögon
3. katter eller hundar? hundrar
4. några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? bästa vänner såklart!
5. tv eller internet? internet
6. coca cola eller pepsi? coca cola
7. vild utekväll eller romantisk hemmakväll? bror på vilket humör man är på, just nu skulle jag säga romantisk hemmakväll.
8. pengar eller lycka? lycka
9. dag eller natt? natt
10. msn eller mobil? mobil :P

10 ''har du nånsin..''
1. blivit påtagen när du försökt smita hemifrån? nej för jag gör inte sånt :)
2. brutit ett ben i kroppen? nej jag är inte klantig
3. gjort nånting du ångrar? aaa det har nog alla!
4. hoppat bungee jump? nej
5. ljugit för någon du tycker om? nja jo kanske
6. ätit en hel tårta? nej :)
7. gjort bort dig offentligt? haha nej inte vad jag kommer på
8. viljat bli tillsammans med ditt ex igen? nej
9. gråtit när ett husdjur dog? haha nej
10. velat försvinna? aaaa

10 senaste..

1. telefonsamtalet du gjorde? jhonatan
2. telefonsamtalet du fick? jhonatan
3. personen du va med? min bror ( om det räknas? )
4. roliga grejen som hänt idag? hmmm kollat film med jhonatan :)
5. personen du smsade? hmm fredrik tror ja :P
6. du kysste? ;D de du
7. du skrev till på myspace? hah har inte det.
8. du kommenterade? gurfs status på facebook (Y)
9. du tillbringade en natt med? ;D de du
10. du kramade? :)


Lööördag

Tror det är min första lördag så jag sitter hemma själv och gör ingeting! jag är galet trött efter igår kväll/natt.
Jag drog hem till kajsa vid sju tiden där louise t också va, vi chillade och fixade oss. vid nio tiden drog vi hem till Felix som hade lite polare hemma hos sig. det vart en galen liten kväll tills hans mamma kom och hon var inte så glad. Kajsa, jag , louise och några drog till bussen och åkte till telegram för att dra vidare på party. men blev så att jag tog bussen tillbaka för att dra på fest i jarlaberg. Det var sjukt kul med mycket dans.  morgonen har jag spenderat i sängen framför massa filmer. även kollat på tuuunga dans/musik videos som jhonte vissade mig ;)
langar in en



Då var lovet slut


Inte så kallt ute idag, men fortfarande minus grader. Jag har precis ätit middag och pluggat lite in för mitt svenska tal imorgon. Idag började jag skolan..inte så kul dagen började bra med att jag somnade andra lektionen (Y) När jag gått igenom den enormt tråkiga dagen drog jag och clara till forum, åt lite och träffade lite polare ett tag innan jag drog hem för att fixa lite grejer. sen drog jag hem till jhonte och chillade, kollade på film och drack te.

Imorgon är det fredag och det är grymt härligt, skönt med helg nu när man har lidit lite med skolan.
Vet inte riktigt vad jag ska göra men funderar på att träna men är inte så taggad eftersom jag börjar få ont i halsen.

hmmmm

Nu har jag precis ätit klart, mums! Jag ska snart gå ner och duscha och fixa mig till kvällen eftersom jag börjar skolan imorgon :(  jag är inte sådär jätte taggad att ha lektioner från åtta till fyra plus att jag har redovisnings. som jag inte har börjat på hahaha.
Idag försökte jag gå upp kvart över elva men vart jobbigt så sov nån timme till innan jag gick upp och fixade mig och tog bussen till stan för att möta upp rebecca. hittade en efter längtad jacka, lite stor men det gör inget! Sen gick vi till donken och åt lite och snackade skit typ :)

Tanken ft. Viktor Gänger- Rapokalyps

Blev plötsligt ganska deprimerad och ledsen. tankarna bara rullar runt i huvudet på mig. jag tänker bara på det negativa just nu. jag undrar varför för det är just nu i mitt liv det är som bäst!

No letting go

Sitter vid dator och chillar, lyssnar på lite sköön musik. Igår/inatt blev det ganska galet. Vi ( jag och linnea)  var på fest om man kan kalla det så, mer chill krök hemma hos nån snäll erik. Kom för det mesta randoms från stan men lite folk kännde jag. Vi krökade galet länge tills det var dags att få nån timmes sömn.

Idag när jag vaknade med en sovande Linnea brevid mig. Jag låg och snackade med jokum om kvällen tills linnea vaknade och det var dags att gå. vi var sjukt hunriga så vi drog till Forum och åt taco mums mums.

Ikväll kanske det blir party igen eftersom det är sista kvällen på lovet jag kan göra något..sen blir det fitt skola...
Eller chilla med några och kolla film. som jag kännder mest för just nu.


like

Hej hej
har precis hjälpt min pappa att komma ner för trapppan, gick väl sådär. Snat ska jag gå ner och hämta ved eftersom han inte kan göra det själv stackare..
Idag har jag vart i stan och forum med sami :) det var trevligt. Ikväll blir det nog party med linnea eller om vi bara träffar några.
puuusssss

Snart börjar skolan

Jag gick upp ovanligt tidgit idag, kännde att jag behöver vända tillbaka dygnet eftersom skolan börjar på torsdag...
Jag ska snart bege mig till stan för att  mötta upp Sami. vi ska kolla runt lite och bara chilla :)

Igår kom linnea hem till mig, vi gjorde inte så mycket var bara almänt flummig och satt vid datorn.
Efter det lite senare på natten satt ja och kajsa bajs på skype(Y)

En bild från nån dag sedan

lite sliten sådär

Hey
sitter hemma och har precis fixat min mobil som gick sönder igår! blev fan deprimerad när den gick sönder men nu funkar den igen :D:D Ja ska snart börja fixa mig, och linnea haver kommer till mig om 30 m. vi ska bara chilla eftersom ja inte orkar göra något idag känner ja.

Igår blev det en sväng hem till Joel som bjöd på lite kalas. det var kul och mysigt!

Lite om mig


Vad heter du? Josefin
ålder? 15
pojkvän/flickvän? nej
Var bor du? Gustavsberg tråkigt nog..
Trivs du där? nja är inte här ofta
Brukar du läsa horoskop? haha ja typ varje dag ^^
Har du körkort? nej är för liten.
Favoritdjur? haha inget
Festar du mycket? två gånger varje helg typ :P
Brukar du bli full? haha ja men ja kan vara bra full
Antal kuddar i sängen? två :)
Äger du ett busskort? aaa det kommer imorgon, hoppas jag!
Vad åt du till frukost? två mackor
Nästa mål i ditt liv? oj ja du. så långt har inte jag tänkt.
Hur svarar du i mobilen? tja!
Antal timmar sömn inatt? haha inte mycket..
Sov du ensam? nej hos kajsa :)
Vad åt du senast? två mackor
Vem fick du sms av senast? oliivia
Vem ringde dig senast? hmmm igår? louise
Vilka hårfärger har du haft? svart, blont, ljus brunt tyyyp
Vad såg du senast på TV? hmm kommer ej ihåg
Vad läser du för bok just nu? ingen:)
Längd? 154 -.-
Skostorlek? 36/37
Hårfärg? mörk brunt
Är du kär i någon? nej inte just nu :)
Vad gör du om ett år? tar en dag i taget så vet ej (;
Önskar du att du bodde någon annan stans? aaa nacka eller stan.
Dricker du? aaa
Vilken parfym använder du? parfym o parym kanske fel ord men axe darktemptation haha
Vilka skor använder du? sneakers
Dagens klädsel? en stor tröja

Lördag 2010

Dagens humör: ett stor leeende och as taggad!
Dagens borde: äta
Dagens frisyr: snart ska jag fixa till den.
Dagens klädsel: stor tröja och leggings
Dagens planer: chilla, fixa mig, fest
Dagens materiella vill ha: mobilen :(
Dagens längtan: att få mitt busskort
Dagens fundering:
Dagens beroende: muusik
Dagens tråkigaste:
Dagens roligaste:
Dagens middag: vet ej
Dagens låt: Lollipop remix

Sweet dreams


Min pappa ligger och sover i soffan med ett brutet ben och en hink brevid sig. tycker sjukt synd om honom,han fick väl allfal en bra start på det nya året ( !? ) Jag ska snart hoppa ner i min säng för att sova bort mitt dåliga humör (men är man sliten från igår så är man) Men först ska jag prata klart med tönten fredrik :D
Imorgon ska jag nog chilla galet på dagen för på kvällen ska jag och kajsa röööja!

btw, jag hade totalt glömmt bort nyårs löfte. men jag tänker inte ha nått för jag har redan brutit det. och det gjorde jag direkt efter tolvslaget..

2010

Yes, vi var det jobbiga året 2009 över. mitt 2009 har haft sina mycket dåliga stunder och dom mycket bra stunderna.
jag har träffa massa nya underbara vänner.

Igår spårad massa skööna människor hemma hos kajsa, vid tolv slaget rörde vi oss till ringparks stugan där det var massa folk. jag blev ner dränkt i champagne och en viss felix tog slut på min champagne. det var kalsas enda till typ halv fyra då jag sa godnatt och somnade.


RSS 2.0