plugg plugg plugg

Stressad just nu, sitter och försöker skriva min musik läxa. svårt svårt! Igår var jag med fanny. ikväll får ja se vad jag gör, har lite planer! imorgon åkerj a till gotland med klassen. kommer hem på tisdag. jag har mobilen med så det är bara att ringa!
'pusss

Måste bara få ut dom här orden

Din dryga jävla lilla fitta!

( du leker trevlig när du behöver annars vänder du bort huvudet, ordet falsk är riktat mot dig)

;)

Tja, slutade tidigt idag. vid två! drog mig hem och hann äta innan niklas sms:a och sa att ja skulle komma. jag åkte ditt och chillade. vid halv sex drog jag på konståknings möte! yes nu är jag tränare på måndagar. ska gå utbildning nästa helg ;) Nu ska jag klä på mig och fixa mig för sängen sen chilla tills ja blir trött. har sovmorgon imorgon!

Btw läst alla fjortis bloggar? haha såg inlägget om hon som bloggar som pratade om kissie mm... på vakna med the vocie haha det var klockrent. allt hon säger är typ sant förutom att jag tror att kissie, paulinadanielsson och desireenilsson mm är oseriösa för att på uppmärksamhet och att alla små tjejer ser inte upp till dom? ja tror att vem som hellst kan bli kännd på att blogga för det finns så många andra som srkiver dubbelt så bra än dom överdrivna grå håriga bloggarna som bara tönt bråkar med allt och alla.

trött

tja, hemma från N nu, ska snart gå ner och äta nått sen sova. är sjukt trött! kommer somna snabbt ikväll, skönt skönt.
Hör av mig i morgon;)

-

Hemma nu , ska snart dra hem till olivia och chilla där ett tag innan jag ska ta bussen hem till N. Idag var lektionerna rätt chill, pluggade lite på matten annars bara prata prata. Imorgon är det en kort dag. går från åtta till två. ska nog in till stan med mormor och shoppa lite. måste gå!
pusss

Ken ring- Jag ber en bön

( tog låten av mliwannber.blogg.se )

Låten rör verkligen, får mig att börja gråta!
Jag vill att du ska komma tillbaka till mig, jag vi hålla dig i handen. allt gick för snabbt! jag är bara ett ensamt förvirrat barn. jag kommer inte klara det här, det går inte! hinner inte reagera.  livet är inte rättvist nånstans. men det finns inget att göra åt det. hur mycket man vill eller inte!

Duscha sen sova

Nu är jag hemma och ska snart hoppa in i duschen, är ganska trött! Men glad :) har pratat med lite glada person idag.
Imorgon kan ja ju se fram imot att jag har sov morgon, tjugo m! :O ska man kalla tjugo över åtta sovmorgon?
 08.20- 09.40 träslöjd
10.30-11.25 idrott
11.40-12.20 språk
lunch
13.05-14.05 matte
14.15-15.15 engelska
MIN DAG SUGER! hur är din?

Vaknade vid halv åtta och kännde att ja behövde vila en dag till för att bli friskare och orka skolan imorgon-.- imorgon ska vi ha skola på riktigt. jag vill bara gråta! Snart är det dags att gå till tandläkaren för att få veta vad som händer nu och hur länge till jag ska ha min fula tandställnings.

Fuck skolan!

ååå, min näsa bara rinner, jag är tjock i skallen och har feber. jag orkar inte vara sjuk! skolan idag var rent av ett helvete! seriöst jag har lust att skjuta vår mentor i skallen. hon börjar direkt med vilka datum vi har prov och skit! :O hon fattar inte att våra hjärnor inte är beräda med att börja plugga andra dagen?....
aja kan se fram imot att det är sommarlov om typ 42 veckor ;)
puss

Godmorgon

jag vaknade för ungefär 30 m sen, jag hade tänkt sova till kvart över t olv men pappa ringde och väkte mig för att jag måste gå ut med lukas. håller på att bortatänderna och ska snart fixa mig. vi hörs efter skolan!

-

Nu är jag fixad för sängen, ska vell sitta uppe ett tag till innan jag krypper ner! jag behöver ju endå gå upp senast tolvi morgon. Jag känner mig fortfarande små sjuk och det smakar nässpray i hela min mun:S och jag kör en dessie..jag har verkligen en mens magen idag!
bye bye

En natt på Runmarö kan bli spårad


( Klicka på bilderna)

Caroline och Julia innan Kräftskivan

Ida, Jonne och Idas kille

Jag, Jonne och Danni


( finns mer bilder på facebook, inte så vakra bilder btw )

?

Jag undrar vad som kommer bli inne i höst/vinter med kläder, skor mm. jag följer inte modet utom har min egen stil. jag skulle helst vilja ha mer "kill kläder" till tjejer. det är så mycket snyggare tröjor och byxor.

!

Skolan börjar imorgon!!! jag börjar typ gråta när jag tänker på det. det är hemskt, jag orkar inte börjar bli seriös igen!
Jag vaknade precis. idag ska jag nog inte göra något, är fortfarande lite små sjuk så det är vell bäst att chilla.
puiusssiiiluussii

:)

är hemma nu:) det var skit trevligt igår på kräftskivan! orkar inte skriva allt:) men bilder kommer upp på facebook så det får berätta kvällen. och jag orkar inte att skolan börjar i övermorgon...men vi kan ju se fram imot att det är sommarlov igen om typ 42 veckor! :D

Runmarö

ÅÅÅÅ, känner mig lite små sjuk, mensvärk! men ja ska knarka alvedon och tagga upp till landet. caroline min söt unge kommer vid tre då vi ska vänta tills caroline smsar och säger att vi ska börja röra oss till grisslinge och hoppa på deras buss. nu sk jag fixa lite. hörs imorgon.
pusss

död

Nej nu behöver ja komma bort, ja orkar verkligen inte! jag behöver luft att tänka klart.. tänka igenom allt innan skolan så ja inte går i deprition. drar ut till landet en natt med några nära polare.

..

TJa, är hemma nu! har precis duschat och ska göra mig iårdnig och äta. sen blir det nog träffa nennah.
Idag har jag inte gjort mycket, fick donken vid halv ett sen så fixade jag mig på tio m! drog till förmansvägen och pratade med emil a ett tag. vidare till forum där jag mötte nennah och amanda, amnda drog ganska fort så jag och nennah åkte vidare hem till henne. nu sitter man här, ganska taggad till imorgon ;) det är ju fredags kväll. vad ska ni göra?
ni vet nog vad jag ska göra!

-

Totalt misslyckad. varför lär jag mig aldrig av mina misstag?

-

Mina tankar hat fått mig på bättre humör. jag funderar på att sova efter som tv är upptagen och ja kan inte kolla på

Paradise Hotel. 


imorgon ska jag nog chilla och försöka få tag i anus olivia som inte svarar!! får se när kajsa slutar också så kanske ja hinner träffa den snyggingen.

-

Jag är sjukt förbannad, jävla förbannad på allt!
det är samma jävla sak när man kommer hem, ett svart moln här hemma. ni kan inte vara glada nån gång? tycker ja.
man vågar inte fråga nått, man vågar inte göra fel man vågar inte säga imot. fuck miitt liv

Snälla snälla kan nån ta bort mig, jag vill här ifrån till en bättre plats.
och jag älskar min bror.

sol och bad

 jag har inte sovit bra inatt, kickis son har spelat internet poker hela natten till klockan sex i morse så han har suttit och höjt rösten varje gång det inte gick bra( det var många gånger eftersom han förlorade)
Nu har jag precis kommit hem, har hunnit äta och fixat lite. mötte emil i ektorp vid halv två, vi åkte vidare med bussen till järlasjö där amnda,nennah och lisa var. det var sjukt varmt ute! som ja nite trode så ja tog inte med mig bad kläder, men bleb endå en tur ner i vattnet. shit vad kallt det var blivit! det är endå en insjö men jätte jätte kallt va det idag...snart ska jag klä på mig andra kläder och dra ner till centrum med therese ( pontus tjej) och köpa godis sedan ta bussen till ingarö och kolla på pontus match mot ingarö.

:Dplus

Dagens humör: ett stor leeende:D fast var inte så för ett tag sen.
Dagens mående: bra, lite trött
Dagens borde: sova!
Dagens frisyr: huller om buller
Dagens klädsel: ja du, en stor tröja
Dagens planer: haha dag och dag är det inte. sova sova sova
Dagens materiella vill ha:
Dagens längtan: de du
Dagens fundering: varför jag lagt tid på saker ja inte är värd.
Dagens beroende: mobilen.
Dagens tråkigaste: msn
Dagens roligaste: hemligt
Dagens middag:  ris
Dagens låt: ingen :)

-.-

Ja nu är jag hemma, jag tog med mig det dåliga humöret hem också!
jag drog till stan med nonne och danni, vi chillade och hjälpte danni att hitta sin skola :P så nu slipper hon tappa bort sig imorgon! Sen drog jag hem, nennah kom över och vi gick tillsammans till tränigen, även tobbe. nu är jag slut körd och uttråkad. imorgon ska jag nog chilla hemma med olle anus ( olivias nya smeknamn)

LITE SLITEN VA?

yeeaahhh

tja tja coolingar. hur mår ni idag? jag mår as bra:D har precis fixat mig och ska snart komma på något att göra. senare jag kanske ska träffa emil. jag har allfal träning ikväll.
lite bilder från idag



YES

Nu är jag hemma från en runda i stan, danni och nonne tog hål i örat! blev skit snyggt. jag köpte lite nya saker till min garderob. ska snart plugga lite engelska-.-  seriöst snart börjar skolan!!! det är helt sjukt vad sommaren har gått snabbt...


- två nya färg glada piercing kulor.
- en ny svart ring.
- ett par skor.
- en blå rutig skjorta.


( ursäkta bild kvaliten, men som sakt jag har dålig cam)


  TÖNT JAG ÄR


Stan

ska snart springa iväg till bussen, ska in till stan med danni och nonne :) vi ska vell kolla runt lite. jag ska köpa jeans och lite saker. bland annat ny ring till läppen!
vi hörs när jag är hemma. puss

tönt framför kamra

hey hey, nu är jag klar fixad! ska snart gå upp och äta pizza med familjen! gott gott. efter det rullar jag till orminge för att möta johanna. vi ska träffa några gammla Anus.

12 mm

Som sakt töjer jag mitt öra (Y) jag har nu 12 mm, har 6 mm på andra örat,
jag får dock inte töja mer, men mått mål är 16 på båda.


lol

Jag vill börja lägg inn dagens outfit men jag är så dålig att jag inte har nån bra kamra eller nått-.-
får se om ja börjar med det! (Y)

Min pappa är känd (Y)


-

Dagens humör: Neråååttt
Dagens mående: si sådär
Dagens borde: röra på mig
Dagens frisyr: troffs
Dagens klädsel: en stor tröja och kort byxor
Dagens planer: hemma, sova , äta kanske träffa johanna
Dagens materiella vill ha:
Dagens längtan: det är hemligt.
Dagens fundering: varför jag har ont i tummen.
Dagens beroende: vatten med is
Dagens tråkigaste: pappa o kicki
Dagens roligaste:  lukas och antons finna morgon sång.
Dagens middag:  pizza ;)
Dagens låt: crossfade- cold

..

Men ååå, kul kul! visste att det skulle bli så här. gay gay gay gay

Sliten..

Oj oj oj vilken natt! när jag vaknade i dag luktade hela jag tårta, mitt hår var inkletat i tråta, mina kläder luktade gammal rök och jag var helt svart under ögonen och har stora skavsår...en galen natt, jag och nonne åkte in till the vocie vid ungefär åtta var vi där. skit mycket folk! seriöst man pallar inte gå runt bland alla så vi stog utanför och sen gick vi och möte daniella och jessi ( mm) vi kollade runt lite ett tag sen drog vi till T-centralen för daniella skulle prata med hampus, vi skulle fördriva tiden så vi drog tillbaka in bland alla människor, vi hade precis ställt oss vid några vakter och pratade lite tills man såg att alla, verkligen alla bara sprang ut från publiken, ingen fattade nått för än man kännde att man fick svårt att andas och det började rinna i ögonen, nån jävel hade kastat tårgas..-.- så jävla onädigt att förstöra, vi tappade bort alla och fick ringa och möta upp, drog till donken i slussen. vi var inte så taggade länge så vi tänkte åka hem! på bussen till gustavsberg chillade vi och skulle ändra på våra planer, när vi hoppat av i gustavsberg kom jag och nonne på att vi vill till ingarö där hennes bror var på fest. vi ringde min bror ( taxi pontus ) som skjusade oss ditt vid ungefär ett. vi satt och prtade med socialt folk och dansade, jag hade tårt krig....

Klart

Så. nu är allt fixat! ska snart gå till bussen, ska vara i forum innan jag drar till släkten. efter det ska jag hem och fixa mig, sen blir det ut mot ön här i gustavsberg ;)

:(

Nu har tobbe åkt hem, han köpte cola och jag godis:) sen drog vi till mig och kollade film! nu är jag hemma och är ganska nere pågrund av en sak.
ska sova snart, imorgon ska jag hem till nonne en snabbis på morgonen och sen till forum och möta nennah. sen blir det träffa släkten, sen? haha;)

--

Nu har jag duschat, fixat mig lite! ska snart dra till bussen och möta tobbe. vi ska ner till centrum och kolla hur mycket pengar jag har och sen typ chilla. Idag var ja i stan med nonne en snabbis, åkte hem hämtade tränings väskan och åkte hem till niklas. vi chillade och kollade på tv tills jag var tvungen att dra till träningen. hahah det gick inte bra att träna, efter som jag inte rört en innebandy klubba och boll på typ två månader och jag hade inte ätit något på hela dagen, när jag tränat ett tag får jag världens jävla mensvärk....suck-.-
puss

Påväg till stan

hej hej, igår somnade jag sent! ( för att vara jag ) och jag vaknade halv tolv-.- snart ska jag dra in till stan med nonne.
vi ska kolla runt lite och chilla. Ikväll har jag min efter längtade innebandy träning, innan den ska jag nog förbi niklas en sväng.
puss

-

Pierca näsan eller tungan? - tugan såklart
Vara seriös eller rolig? - det bror på :)
Dricka röd eller grön mjölk? - grön!
Brinna upp eller drunkna? - hmm, tror att ja skulle brinna upp
Umgås med dina fiender eller föräldrar? - föräldrar

SVARA ÄRLIGT...
Tycker du om någon? - vet inte
 Sol eller måne? - sol
Vinter eller höst? - höst
vänster eller höger? - vänster :)
 Soligt eller regn? - soligt såklart
 Vaniljglass eller chokladglass? - chokladglass

OM DIG...
Hur mycket är klockan just nu? - 02.02
Vart vill du bo? - vid sjö tomt.
Hur många barn vill du ha? - tre högst
 Vill du gifta dig? - ja
Rullar du spagettin eller skär? - haha det tänker inte ja på när jag äter.
Har du ätit sushi? - ja och det var blä!
 Favoritglass? - isglass
Hur många olika flingor har du i skåpet? - inga (A)
 Humör? - GLAD

HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA...
 Pussat någon? - ja
Sjungit? - nej
 Blivit kramad? - ja
Kännt dig fånig? - haha nja
Saknat någon? - njaa
 Dansat galet? - haha nej
Klippt håret? - nej
Gråtit? - nej
 Ljugit? - nej
 Blivit kysst? - ja

GREJER...
 Har du någonsin blivit jagad av polisen? - ja:) skolavslutning
 Har du hund? - ja
Tycker du att du är attraktiv? - haha ja det kan ju jag svara på..inte
 Sover du helst själv eller med någon? - själv är skönast, fast kan varaq mysigt med nån brevid ibland.
Tror du på spöken? - det gör jag

:)

Nu har jag kollat klart på paradise hotel haha och självklart åkte fittan karina ut :D så nu är spelet säkrare för alla!  
(hoppas vi ) Nu pratar jag med N i telefon. imorgon ska jag träffa johanna i stan vid ett, vi ska in till ung08 en snabbis och hämta bussfikor:P sen ska vi nog chilla och pratat, efter det ska jag till N och sen ska jag träna. har inga planer på kvällen, ska nog träffa nonne:)
puss

--

Är hemma från Niklas nu, ska snart äta! sen drar ja till nonne som vi hade bstämmt. skulle åka och prata med johanna men det får bli imorgon. blir för stressigt idag!
puss

Ångest

Jag klara inte av sånt här, jag blir jätte nervös! det kan vara vad som hellst? shit...man vet inte vad man ska göra? kan ja hjälpa till på något sätt? nej nej för jag vet inte ens. hoppas det inte är något så farligt som det låter...

Hemma

Hej, nu är jag hemma från en trevlig kväll! möte alex vid bussen kvart i åtta. det var sjukt länge sen jag träffade han!
Vi gick hem till han där han polare va( glömmer alltid namn (A) ) vi badade i poolen och åt pizza :) efter som alexs mobil har badat lite så fick han en ny och vi var tvugna att gå till hans mormor och morfar en bitt in i gustavsvik och hämta hans simkort, det blev en bensträka på typ 20 m. när vi kom tillbaka så kollade vi på skräk filmen friday the 13th och alex vågade knappt kolla, efter som jag skulle vara hemma nu så hann vi inte se klart hella, det får bli en annan dag. ska snart gå ner och kolla på paradise hotel sen sova. imorgon ska jag träffa N och sen på kvällen johanna.
puss puss

kort inlägg, ska springa iväg

hej hej:)
glad nu? ja faktiskt! var inne på ung08 med emelie och jannice. var trevligt! haha shit vad folk ser ut:O massa små fjortisar. hur gammla? typ tio? :O haha det är patetiskt. btw så hörde jag att " blogg drottningen" dessi fick en tårta upp tryckt i sitt fula annsikte igår på ung08? sant? säger bara HAHAHAHAHAH
ska springa iväg till bussen nu, ska träffa alex
bye bye

Favorit just nu!


-

KÄRLEK:
Är du kär just nu? nej
Har du någon kille just nu? nej
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? verkligen inte
kramade du senast? nonne :)
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? vad tror du? nej


SKOLA:
Är du duktig i skolan? haha nej , men jag ska bli!
Har du bra betyg? haha nej
Har du fått göra om ett prov någongång? japp
Har du fått ett bra resultat på ett prov? njaa
Sköter du dej i skolan? bror på, oftast
Har du tuggat tuggummi under skoltid? vem har inte? :) ja
på lektionstid? ja
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? nej för ja är inte mobil nörd (A)

FAMILJ:

Hur många är ni i din familj? vi är tre
du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar ? nej med min pappa och hans tjej.
Trivs hemma? ja
rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? nej men skulle vilja gjort nån gång.
skrikit och slagit din mamma? verkligen inte!
fått en rejäl utskällning på sistonde? nej det var ett tag sen.
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? haha min bror :)
älskar du din familj oavsett vad som händer? ja det är klart, den som inte gör har nog något fel i skallen.


VÄNNER:

Du har vänner? ja?
Du brukar vara med? många!
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? det är klart, innsidan är viktigast.
det okej att ha kill-kompisar? klart det är, kan vara skönare ibland, kan bli mycket med tjej gnäll.
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? nej nej nej. bara när johanna är full ;)
du blivit av med någon vän på sista tiden? nej

FJORTIS:
Du sminkar dej varje dag? nej
Putar med läpparna på kort? hahah nej
Tar kort på dina bröst? verkligen inte
Använder foundation på läpparna? nej nej
Super dej packad varje helg? haha nej , kan hända (A)
Du har kysst en tjej? har jag
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? nej men jag plattar mitt hår men inte med massa fjortis spray.
Du har gult hår? nej?


DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden? ja! nu
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? ja...
Du har skadat någon med flit? kan hända.
Har du någon gång viljat döda någon? ja


DIN SKOLA

Vilka skola går du på?skuru skola
I vilken klass?  ska börja 9c1
Trivs du i din klass? för det mesta, blir roligare nu när gabi börjar!
Hur många killar går det i din klass? vet inte, inte många vi är en liten klass.
Hur många tjejer går det i din klass vet inte
Vem/vilka är du med på rasterna?  haha ingen i min klass faktiskt.
Har du pussat nån ifrån din klass? nej nej
Har du kramat nån ifrån din klass? ja
Har du haft sex med nån ifrån din klass? HAHAHAH nej nej

DITT RUM
Har du egen dator? japp :D
Är din säng normalstor? ja en 90 säng.
Har du några tavlor som hänger på ditt rum? ja, en bild på min mamma.
Vad är det för färg på ditt lakan?  just nu? rött :)
Sover du med något godsedjur? nej,
Hur många kuddar sover du med? två :)

SMINK
Vad använder du för smink? pudder, maskara.
Äger du en mascara? jaoo
Äger du täckkräm? brunkräm ? täckkräm, inte brunkräm
Brukar du borsta ditt hår? ja händer vell ibland när det blir för tovigt.
Använder du diadem? japp:)
Brukar du ha håret i en hästsvans? ja
Brukar du ha flätor i ditt hår? nej
Använder du hårspray? nej nej
Andvänder du mousse?nej nej

IDAG
Vad hade du för kläder på dig idag? pjamas
Har du vart ute idag? japp,
Och vad gjorde du då ? klippt buskarna ( får pengar)
Har du pratat i telefonen med någon idag? nej eller inatt. och johanna för ett tag sen
Vad var det för färg på dina strumpor? inga just nu.
Är du inloggad på msn? ja
Vad har du för kläder på dig? just nu, stora jeans och min brors tröja, min älskade lila mössa!
Hur ser ditt hår ut nu? plattat, men ingen bra hår dag så kör på mössa.
Är du trött just nu? njaaa nej uttråkad.
Vad är du inloggad på just nu? msn
Vad är klockan nu? 15.05

Caspers räddning

de e lungt jag är van att folk e dryga mot mig  bara för jag är speciell, but keep talkin bullshit behind my back, it's just makin me famous.
haha blev allfal ett leende.


-.-suuuck

nej, nu kom ett svartmoln över mig! blev helt plöstligt sur....vet fan inte varför!
känner att ja behöver tänka posetiv på saker och ting. men det är lite svårt när allt bara blir fel!
en sak som gör mig glad. kan ja tyvärr inte avslöja ;)

Ung08

tja tja, nu är jag hemma! ska snart gå ner och kolla på mitt paradise hotel ;) sen ska jag sova ut! är så sjukt jävla trött...det är helt sjukt för jag har endå sovit jätte jätte länge idag. Kom nyss hem från ung08, ja jag vet det är typ bara massa fjortisar och skit där men det är faktiskt sjukt kul att bara hänga eller lyssna på dom som spelar på kvällarna. det var många där ikväll och vi skulle kolla petter men det blev inte så. imorgon ska jag nog dra ditt på dagen, vid kvart i åtta ska jag möta upp Alex :D
det var sjukt länge sen jag träffade honom, får se om vi drar till stan eller om vi bara är hemma och badar i poolen eller gör nått annat! ska begå till mitt sociala liv på msn,
bye bye

Trött och sliten

Nu är jag hemma, igår var jag på grisslinge med nonne och några! det var trevligt fast det inte alls var fint väder. Efter det drog jag och nonne hem till mig och åt mat. Senare på kvällen drog jag och träffade emilie och vi gick en sväng innan jag skulle dra med till L och sova. tillbringade natten där och nu är jag hemma och ska sova lite innan maten sen kanske träffa nån om ja orkar.

Ingen sol idag

Igår kväll åkte jag och träffade johanna, vi åkte till älta ch gick skit långt in i skogen för det var några där som skulle tälta och hare mysigt. det blev tråkigt och för mörkt så vi drog efter typ 45 m. vi åkte till telegram och träffade sandra, jocke och några! snackade och hade lite trevligt:) vi bestämmde oss för att dra vidare hem till nån kille ( kommer inte ihåg namet) anton var där ( johannas polare) vi gjorde inte ett skit :P bara kolla tv och chillade. klockan blev ganska mycket så vi drog hem och sov. idag har jag vart på grisslinge med nonne, det var ingen sol-.- blir så sjukt trött på det här vädret..
puss

Seg!

tja tja, igår drog och och caroline med till eric på lite chill party! det vissade sig att en annan också hade party ( t ) men det blev ingen runda dit för man fick tydligen inte komma. vi skulle dygna men det blev inte så för vi kännde att båda hade fått för lite sömn och jag behöver sova nu. jag är så trött och sugen på mat så att jag kommer få damp på allt och alla snart känner jag!
ikväll ska jag kansk chilla hemma får se, eller träffa johanna!

-

Ikväll är jag cool, ne drev lite! jag lyssnar på lite skön musik ska snart packa väskan för jag ska tillbringa min kväll med lettan på skuru IP.  ja nu tänker ni säkert vad fan ska man göra där? jo vi kör som föra året,
Det du behöver:
-en vin flaksa
-vara utan skor
- en stor kon
-en skön sommar natt
- två stört sköna taggade brudar!

puss

lyckad kväll

Ja vad ska man säga? det var absolut en toppen kväll igår, allt gick bra och jag hade skit kul! jag och olivia kom hem vid ungefär tre över skrattiga och almänt flummig.
Nu är jag trött och ska bege mig till grisslinge med ida!
puss

josefinandersson

just nu? just nu sitter jag och fördröjer tiden med musik. jag försöker tagga men det är ganska svårt när man är trött och uttråkad men det ändrar nog sig sennär man är påväg, ska dra vid ungefär halv elva.
puss på er

Grisslinge idag!

Godmorgon, shit vad jobbigt det kan vara att gå upp tidigt! jag gick upp kvart över elva och har tidigast gått upp vid tolv nu på lovet. undra hur jag ska orka upp när skolan börjar -.- vill inte äns tänka tanken...
Snart ska jag gå och möta nathalie vid bussen så ska vi åka till grisslinge där vi möter felicia tror ja, hon ska allfal med!
hörs senare ikväll när jag är hemma från kräftskivan!
puss på er

paus

Nu gråter jag, nu gråter olivia! fuck jävla fitt karina som gjorde så att mads åkte ut. igentligen är allt thomas fel!
vad ska karina ta sig till? jakob börjar ångra sig om att han tog steget att lita på karina, efter som hon vill spela spelet! det ska hon få för jakob vill spela ut karina! mycdket drama och det gillar vi!

spotify-snart är det jag som är kung

jaha nu sitter man här igen! ikvällen blev inte som planerat men skit samma. skönt med en hemma kväll igen? ja ganska efter som ja är extra taggad till imorgon då:D
Imorgon ändras planer också, jag drar till alex och badar i hans cool pool! haha ändrade planer för det får bli en anna dag för ja drar till grisslinge med natta som det var sakt från början gullisar
puss på er för nu ska ja äta inna ja ska kolla på mitt favorit pogram och se när äckliga karin eller söta mads åker:(

sss

sitter och borstar tänderna , lite stressad! ska snart börja fixa mig. ska iväg ikväll med natta ;)
jag och fanny har solat och badat hela dagen mysigt! imorgon blir det sol och bad sen på kvällen iväg på kräft skiva!
hörs! pusss

nu drar ja

Igår åkte jag och Olivia till eriksvik och satt oss och chillade i mörkret. vi kom hem halv elva, gjorde te och mackor. vid tolv började paradise hotel som vi självklart kollade på ;)
Idag ska jag packa väskan och dra till stranden med fanny.


jiiippiiii

jajajaj snart får ja träffa martin min barndomsvän!!!! var sjukt länge sen men det ska vi ändra på! :D:D:D:D

tråkigt

Ja du, ni har jag suttit framför datorn hela dagen! gissa om jag är uttråkad? en viss person som heter emil drog och träffade sin kusin istället......får höra om a hör av sig sen och kan ses och typ njuta av solen?
Ikväll dissar jag allt för att äta godis och sova hos olivia. mys mys
nu ska jag åter gå till mitt sociala liv på msn
pusss

-suck

Varför är det svårt när man saknar nån? du gör mig gråt färdig varje gång du inte kan, inte vill!
Jag får vell glöma dig så som du glömt mig..

Godmorgon

Tja vaknade tolv idag, sjukt skönt att sova! Jag ska snart gå ner och äta nått sen vid ett ska ja ringa och väka Emil som säkert sover...
hörs sen<3

Yu

Hemma nu, ska stänga av dator och kolla på paradise hotel som alla andra lol människor gör ;)
Imorgon ska jag träffa Emil och det ser ja fram imot efter som ja inte har gjort det på hela sommaren,
sov gott
kyss

Meningen som jag gillar!

langar mer gammal texter

Inte in för folk, men det är jag! du känner mig nästan bättre än vad jag själv gör.
Jag har en otroligt fin vän som jag verkligen gillar till hundra. Han är toppen, Man kan inte vara ledsen eller arg med honom för han får en alltid att le. Han är väldigt speciell för man vet inte om han är oseriös eller seriös. om man skulle förklara den här spraliga killen så är han nog ändå ganska osäker på saker och ting, man vet inte riktigt vad han vill med allt i livet! men det är inget problem för honom för chillar med livet och tar en dag i taget.

Det ni inte visste om mig,
Jag är svag, jag är inte den personen som man tror att jag är. jag gör ofta misstag och leker bort dom, jag är rädd för att vissa mig ledsen för folk för jag känner mig töntig då! jag är retard och efter men spelar med så att det inte ska märkas.

Det är saknaden som gör fruktansvärt ont!

Några texter som jag skrev förut langar jag upp nu!


Ett halv år har snart gått sen vi förlotade dig mamma. Jag saknar dig varje dag, varje sekund. Jag vissar inte att det gör ont och att jag saknar att ha en mamma, när det är som värst hemma och med skolan och man vill bara försvinna önskar jag att du fanns vid mig och höll om mig i din famn tills allt blivit bra! smärtan när någon nära går bort går inte beskriva med ord och det tar tid att inse att den personen inte finns mer. jag hatar folk som säger att dom vet hur man känner, dom som inte äns vart med om att äns mamma har gått bort. Att en vän eller en morfar dör är faktiskt inte samma sak, mammor ger oss liv och levnad, den kärleken vi behöver.

Min pappa peter älskar mig otroligt mycket, det vet jag! han är inte bra på att vissa att han bryr sig eller att han är ledsen. Min pappa gör oftast fel när han  är ledsen och blir arg, han kan göra mig rädd ibland. jag vet att han absolut inte menar att göra mig rädd men han vet inte hur han ska hantera sig i det läget.

Glad

Nu sitter jag vid min nya coola, snygga, underbara dator! jag ska strax fixa mig för ikväll ska jag träffa Linnea och Amanda.
Vet inte vad vi ska hitta på, typ chilla bara :D

Påväg ut

Godmorgon! sovit gott? det har jag allfal gjort. Nu ska jag snart gå till bussen, ska möta Amanda ett i ektorp. vet inte vad vi ska hitta på :P vi lär vell gå och sola nånstans eller något sen vill ja åka hem till mig och fixa min nya dator som kom igår!
:D:D:D:D:DJIPPIIII nu kan jag bli data nörd igen...

Ha det! bye bye

GAY

Men hejsan, nu sitter jag hemma hos Olivia och har gjort den sen sju, hon hade tråkigt och skrev upp alla numer och frukter från sitt jobb på min arm (Y) idag har jag inte gjort så mycket, D hämtade upp mig och vi åkte hem till R och sen hem till en snubbe jag inte minns namnet på(A) just nu är jag och olle olagliga för vi laddar ner lite musik! yeeeaaahhhh

Imorgon ska jag träffa sötnosen Amanda, men just nu ser det inte ljust ut för jag får inte tag i henne...

BTW, jag kom och tänka på ordet "keff" har inte skrivit eller hört det på länge, något man inte använder i vardagen längre.



Skolavslutning 2009. Gay bild! och taggad som fan!

Chill

Tja! nu är jag hemma från en jätte mysig men knas ikväll hos Linnea igår. Jag, Caroline och Linnea åkte ungefär vid halv tolv tiden till donken i nacka och träffade Lucas, Alex och casper. ( även fler) vi satt och snackade och chillade bara. kul kul för jag träffade på Viktor som ja inte träffat på hela sommaren så det var skoj:D
Idag ska jag nog inte göra nått speciellt, kanske iväg senare men först ska ja chilla och sola!
HADET! bye bye
 
Dagens låt

Älskar låten


-

ikväll sover jag hos Linnea med Caroline och kanske Gabbi!
bye bye

Party hos K

Igår var det tjejmiddag och sen party hos Kajsa, det var mycket nice! idag var det mindre roligt att städa.

RSS 2.0