Slut

Har pluggat i en timme nu! Och jag fattar fortfarande inget? prov imorgon och det kommer gå snett. Har haft en lektion idag, träslöjd. Efter det åkte alla tjejer från sjuan till nian till nacka aula och lyssnade på en föroläsning om internet mm. Ganska intressant men lång tråkigt. Har spenderat sex timmar i stan med Rebecca. det var sjukt kul!
Snart ska jag sova. mår inte så bra, min hals är tjock och mitt huvud skriker!
Imorgon är en ny dag, hoppas man mår bättre. Börjar åtta och slutar två. Efter skolan ska jag hem till G och chilla. sen vidare till idol med Amanda och Nennah! :D

Godmorgon !

Jag är ganska pigg idag. tror det kommer bli en bra dag idag :)
Jag ska snart gå ner till bussen, gick upp för tidigit idag så jag har suttit vid datan ett tag.

Smärta

Nu är det snart dags att borstatänderna och krypa ner i sängen. jag är sjukt trött och har jätte jätte jätte ont i min mage. tror det beror på att den har fått för lite mat i sig idag:S träningen gick mycket segt...Imorgon slutar jag tidigt så då ska jag och Rebecca åka till stan och sola.
pusssen

död

YES jag klarade mvg bannan! känns grymt skönt. jag kom hem vid ungefär halv ett. Jag är trötttrtötttrötttrötttrött! Har sovit i en timme och ska snart gå ut i kylan. Ska möta Adrian i sickla. vet ej vad vi ska göra! Men jag skriver efter träningen.

Trött

Det är skit kallt ute och vi ska ha orgentering? inte okej! Ska snart dra ner till bussen. Är sjukt trött och hunrig men kan inte äta nått så här tidigt...Jag slutar runt ett då jag är klar med orgenteringen. ska hem och duscha och fixa mig då, sen till sickla och träffa Adrin! sen träning.


:)

Nu har jag precis pluggat klart det sista i kemi. fattar du inget! Snart ska jag ta bort sminket och göra rent min toa..blä
Idag slutade jag ganska sent, drog till centrum och köpte hårfärg. gick hem och pluggade och sen kom Olivia. vi fixade mitt hår. det blev riktigt bra ! :D ganska mörkt men jag tror ja ska trivas i det. Imorgon börjar nio. vi ska ha orgenterings dag.

Morgon

Jag har mycket att skriva, det dom hänt i helgen! hinner inte just nu. men senare ikväll. Ska snart dra iväg till bussen.
-Skola
-hem, köpa hårfärg
-träning
-vara med olivia, göra hennes "foto läxa"
-färga mitt hår

Punkt

Finns inga ord, Jag är helt tom! Det ända som finns att säga är att jag saknar dig mamma, och det gör ont.

Godmorgon !

Ska snart springa till bussen, har sovit bra inatt! Idag har jag fullt upp så vi hörs ikväll. puss

Lars winnebäck-Dom tomma stegen

Lite deprimeande kväll har det vart,
serious talk med en kompis! men det är bra att lätta på trycket. Idag har det var en galen dag i skolan, jag och rebecca har flummat galet. Efter blev det en sida plugg sen gav jag upp! shit jag vet nite alls hur det kommer gå, jag kan verkligenin inte plugga och jag fattar typ noll i skolan! aja får kämpa.
Imorgon är det full rulle kanel bulle, ska träffa Nennah och Amanda. vi ska ta hål i mitt öra och fika. även färga mitt här :) kvällen blir innebandy.

Godmorgon :)

Gick upp för tidigt idag, är sjukt trött! Jag ska snart gå ner till bussen, innan ska jag fixa klart mitt hår och välja kläder.



Lady gaga

kollade på MTV igår. och lady gaga fick mig att bli riktigt arg på hur äcklig och fejk hon är. pop stjärnan lady gaga, Sjukt konstig tycker jag själv. hon har sin egen konstiga kläd stil och helt fejk. visst modigt av henne att gå ut med att hon har både kuk och fitta! haha men undra vad folk tycker och tror om henne nu lixom. Jag tycker det låter galet och sjukt sjukt äckligt.

( avslöjar lite mycket)


yes

Helt slut i kroppen just nu! har vart på isen i två timmar. är riktigt taggad att börja åka mer nu :) det är sjukt kul och skön känsla att bara åka och glida runt på isen. Idag slutade jag tio i elva. Jag tog bussen till centrum och gick till folktanvården. trode att jag skulle ha hål och grejer men dom sa att det såg lyssnade ut och att jag sköner mina tänder bra! ( driver du med mig) haha jag tycker jag suger på att sköta dom men om man tänker så kanske dom har rätt för jag har aldrig haft hål ;) Aja efter det drog jag hem till Olivia och sov i nån timme innan hon skulle plugga.
Imorgon börjar jag tjugo över åtta och slutar kvart i fyra. ska träffa Nennah och sen dra till innebandy träningen med henne.
puss

Godmorgon

Just nu sitter jag och lyssnar på Asher Roth. Ska snart gå ner till bussen, Idag slutar jag fem i elva.
pusssiii

-

Vaknade för ett tag sen, har leggat och halv sovit från typ halv nio..Igår kväll kidnappade jag och olivia jane in i persikas bil :P åkte till lugnet på fest, eller chill krörk kan man kalla det :) Vi var där och gjorde vad vi gjorde. Vid typ fem i tolv kännde ja att ja inte mådde bra och ville hem, drog hem och sov. nu är jag trött och mitt huvud håller på att gå sönder, ska nog plugga lite so. btw så ska jag beställa hem min baby

party

Tja, har precis fixat mig och ska snart iväg. haha eller det är ett tag kvar! Idag har jag fixat massa och chillat. Skulle träffa nennah och färga mitt hår ( mörk mörk brunt ) men jag hann inte. Ikväll blir det firande igen.
pussseeenn


:)

Ikväll vara med tjejmiddag med alla mina fina flickor! tack tack för en underbar kväll och presenter. Nu är jag hemmma och ska snart sova efter som imorgon är det en ny dag, och nya hendelser ( fest )

jag ocg Caroline

:)

Galen kväll/natt ! Snart ska jag åka till stavsnäs och vara barnvakt :) sover där inatT.
och imorgon blir jag femton :D
pusssiii

:)

Hey hey, snart ska jag springa ner till bussen. är ganska trött idag men glad :D Idag efter skolan ska jag åka och handla med min pappa till på fredag ;) hinner inte innan efter som ja ska vara barnvakt imorgon kväll. Ikväll ska jag nog träffa några och ja sover nog hos Gabi inatt. puss

:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D

AAAA jag blir så sjukt taggad så fort jag tänker på fredag! :D:D då jag fyller år och ska ha tjejmiddag sen ska vi dra vidare ;) Nu ska jag sova och vo hörs imorgon pusshej!

-

Tja, kom precis hem från konståknings träning. Det gick bra men var lite knas med grupperna.. jag ska nog börja åka igen, är ganska sugen! och nu ska jag plugga No och tänka på hur mycket jag vill slå sönder min lärare!
btw så ska jag färga mitt hår i helgen eller nästa vecka ;) mörk mörk brunt.

Yeaaah

Igår var det ganska chill ute på Djurö. Inte så mycket folk och inte så mycket röj men det var nice! Snart ska jag och Olivia dra till forum efter som hon behöver köpa kläder och ja ska kolla på för att ja är fattig just nu...Sen vet jai nte vad som händer. bye bye

Hoffmaestro- Chraa indian

Yes yes kvällen blev galen igår! Jag och Olivia kom hem vid typ tio i tre och däckade direkt. Vi vaknade upp vid ungefär tio tiden, Vi låg framför datan nån timme innan vi gick upp och åt mat. Nu är jag hemma, har precis fixat mig och ska snart hem till Olivia igen. Ikväll kör vi igen, ute på djurö! ;)


Godmorgon

Har precis fixat klart mig, ska snart ta nått litet att äta sen gå ner till bussen.

:)

Ganska trött, jag kom precis ut från duschen. Jag sitter och lyssnar på musik och håller på med Farmville. snart ska jag nog läsa lite SO ( så jag fattar vad jag jobbar med ) sen blir det nog sängen. Iomrgon har jag sovmorgon och sen tråkiga lektioner, ska dok lämna in min musik läxa. hoppas jag får bra på den efter som ja kämpat och är nöjd med den :) Efter skolan ska jag täffa kajsa min älskling sen blir det olle bolle.

-

Jag borde inte äns reagera, jag borde inte äns bli ledsen eller sur när jag ser. Men jag gör det och det är sjukt jävla jobbigt! vad hände med att du skulle låta bli..aja orkar inte lägga mer tid på det här. hoppas att du snart fattar att det känns.

:)

Hej hej :) idag har vet vart en sjukt bra dag! i skolan gick ja runt och chillade, inget kul hände där precis...
Efter skolan hämtade morfom upp mig, vi åkte till forum och fikade, köpte en skjorta och ett par jeans till mig! :D
Olivia kom till mig runt halv fem, vi skrev klart min musik läxa ( som blev skit bra )  sen drog vi till donken och köpte mat. satt oss vid grisslinge och chillade. nu är jag hemma och ska kolla på idol sen blir det sängen.
puss

Godmorgon

Shit jag har sovit as bra inatt! vaknade upp vid fem över sju, har fixat mig och chillat vid datan. snart ska jag dra ner till centrum och ta bussen. första lektionen är svenska.
pusssiii

Natti natt

Sitter och lyssnar på lite musik. små läser igenom lite plugg, har ångest för ja fattar inget, jag gör alltid allt svårare än vad det är...
det är helt sjukt, jag är sjukt taggad till nästa helg! jag vill ut och ha kul! nån mer som är taggad?
puss

Bättre än orginalet!


:)

Tja, försov mig tjugo m idag, hann inte med bussen så jag tog nästa! Bild första lektion, två chill lektioner sen fick vi sluta. Åkte buss hem med Olivia, vi chillade gick och köpte godis la oss i sängen med One Tree Hill sen deckade vi båda och vaknade halv sju. Imorgon ska jag träffa lukas sen på kvällen träna. byebyebye



Fjortis äckel

Nej nej nej kissie är inte alls fjortis, villen sönder blonderad arton årig fjortis med ank läppar var på Klubberiet i fredags? har man inte hört, har man inte sätt!

Galen helg (Y)

Sitter och lyssnar på promoe, han är grym! Nu är jag klar med kursen, sjuukt skönt. är trött och skit sliten, behöver äta mat! ja du helgen har vart galet bra :D I fredags var jag med min oollle booollle vi drog till Älta sen vidare till Fruängen sen blev det en bil resa hem med massa sköna människor. Tidigt upp på många, två timmar is och massa teori. Lördag kvällen blev hem till Amanda sen vidare till Chalottendal och sen tog vi party bilen till Lugnet och haffade upp massa drog ut till ödet. Åkte taxi till Telegram sen blev det hemligt.
puss

HAHAH!


-

Jag har tagit ett steg upp på trappan, jag har tagit steget till mogen.shit trode aldrig jag skulle våga. jag har vart en idiot! vill verkligen försöka.det är mitt val inga andras

.

Kom hem igår, Gotlands resan var lyckad! Idag var skolan seg..är sjukt trött och ont i kroppen. Idag har jag köpt skor och en väska får se om ja ska behålla det. snart ska jag göra klart min musik läxa sen kommer olle bolle. sen blir det duschen och sängen. vi hörs imorgon!
puss

RSS 2.0